Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

sliter med bittorrent


Anbefalte innlegg

Hei.

 

er veldig ny på adsl siden, fikk adsl fra firstmile for en stund siden. og har fått opp dc++ (tror jeg da). funker ihvertfall, men sliter med torren greiene..

har zyxel router 650, og zyxel tråløst nettverk med usb "motaker" på min pc og internt kort på fattern sin pc.

 

 

har åpnet porter til min ip adresse på den konfig siden for routeren, sånn som jeg gjorde med dc++. men det er en ting torrent ikke har som dc++ har. på den setupen på dc++ kan du skrive inn den ip adressen for routeren eller hva det nå er, vet ikke helt hva slags ip det er, men det er ikke den ipen min som skal stå i den ip sloten på dc++, men sånn er det jo ikke med torrent...og har kjørt en port test som jeg fant på forumet til :wee:.com der jeg prøver og laste ned med torrent. og fikk statusen at bittorrent is good to go. men funker ikke for det, har ikke på software firewall, men kan det være ett eller annet med det tråløse nettverket som sperrer, eller hva kan det være, jeg for gult lys på :wee: når jeg laster ned men det blir ikke grønt. tror jeg fikk med meg alt nå, litt rotete beskrivd men, det for gå, er det noen som kan hjelpe meg med dette?????

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

:D Jeg får henge meg på her jeg også.

Jeg sliter også med Bittorrent (Azureus) er litt usikker på hvilke porter som må åpnes.

Azureus har virket med port 6969 åpen,men plutselig var det ikke kontakt og få lenger.

Jeg har Telenor og et Zyxel modem og en Linkzys 54G router.

Dc++ får jeg til og virke det er ingen proble?

 

På forhånd

Takk for all hjelp.

 

:w00t::w00t:

Lenke til kommentar

siden jeg i sted svarte på den andre like posten gjør jeg det her også.

 

jeg har selv adsl fra firstmile og bruker bittorent en del helt uten problemer. Jeg bruker ABC bittorent client og der kan man velge hvilke porter du vil at programmet skal bruke....

 

Selv har jeg også opplevd att jeg ikke fikk lastet ned, at portene ikke var åpne lenger. Hos meg skyldtes det at jeg etter å ha koblet av begge maskinene (LAN Party) så byttet routeren rundt på IP adressene, slik at jeg måtte endre hvilke IP adresse jeg forwarda portene til.

Lenke til kommentar

Kan ofte være greit å bytte til høyere porter. 50.000 og over, da mange ISP'er struper hastigheten på standard BitTorrent porter.

 

I tilleg er det en del torrent trackere som disconnecter deg, dersom du kjører på standard porter.

 

Azureus kan jeg anbefale på det sterkeste. Der kan du for eksempel velge port 53010 i instillingene. For så å gå inn på routeren og konfigurere NAT til å sette port 53010 til din lokale ip adresse.

 

Edit: Det er rapportert en del problemer med BT når man har Windows XP SP2. Dette kan fikses med litt tukling i registeret.

Endret av shabador
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...