Gå til innhold

Lyd problem pc


Anbefalte innlegg

Hei, hver gang jeg går inn på "volume controll'en" på pcen kommer det opp en beskjed hvor det står: There are no active Mixer devices available. Det kommer en pipe lyd av pcen når beskjeden kommer opp. Lyden fungerer ikke. Det kommer ingen lyd.

Vet noen hva som er gale? Kan det ha noe med XP å gjøre? Pcen er fra år2000 (dell Dimension 4100) Første gang jeg har XP på den. Takk for hjelpen!

Endret av andreas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Da går du inn på http:\\www.driverguide.com. Der logger du inn med brukernavn "driver" og passord "all" og bruker søkemotoren og søker med produsent og navnet og operativsystemet ditt. Det er ganske enkelt og greitt forklart. Så laster du berre ned fila og installerer den. Virkar det fortsatt ikkje, kan du laste ned en prøveversjon av programmet driverguide, trur det er innpå der det og. Det hjelper deg å finne driverer til korta dine. Det er goså en mulgiheit å gå inn på Dell si side og velge maskina di og laste ned driver. De fleste maskinprodusenter har slik support, som tillater drivernedlasting... Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...