Gå til innhold

Betatest av nytt bruktmarked


knatten

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Som mange sikkert husker kjørte vi en runde betatesting av et nytt bruktmarked for noen måneder siden. Det har desverre ligget dødt en stund grunnet fryktelig mye annet å gjøre, men nå har vi gått gjennom prosjektet igjen og rettet opp i diverse bugs og features.

 

Vi kjører nå i gang en ny runde med betatesting, og håper at dere vil hjelpe oss med dette. Kort fortalt, gå løs på bruktmarkedet, og se hva dere klarer å grave opp av bugs og andre problemer. Bruktmarkedet finner dere her: http://www2.bruktmarked.no .

 

Dere som er vant med det gamle kommer sikkert til å kjenne dere igjen i en del ting, som f.eks. at det fortsatt er 100% gratis å både kjøpe og selge varer hos oss. En ny sak vi gjerne vil fremheve er auto-annonser. Her velger du et produkt fra prisguiden, og en annonse blir automatisk opprettet, med alle tekniske data. Du fyller bare inn pris og leveringsmåte.

 

Ta en titt, og send mail til [email protected] eller svar her hvis dere kommer over noe som er uklart eller ikke virker.

 

http://www2.bruktmarked.no

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdaget en liten ting, når jeg stikker på f.eks bilannonsene, og det står (1) i parantes, når jeg så går inn i den kategorien så må jeg velge f.eks selges for å få fram den annonsen. Hadde det ikke vært mulig å få frem både salg og kjøpes slik at du slapp dette?

Endret av Stig-Arne
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...