Gå til innhold

To sider av samme sak.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990

Det morsomme er at VG bruker tallet fra de som arrangerte demonstrasjonen (200.000) mens NewsMax brukte tall fra NYPD (100.000). Da tror jeg vi kan trygt si at det var mellom 100-200.000 som deltok. :)

HalTan, hvis NewsMax er et propaganda-apparat av Bush, sa er NYTimes et propaganda-apparat av demokratene. Du kan ikke ha i pose og sekk.

Lenke til kommentar
Men er det ikke bra å ha så mange forskjellig Medier på samme sak.

Det gir oss jo til syvende og sist et mye bredere (og mer objektivt) syn på selve saken.

 

http://www.indymedia.no er et fint eksempel på en ofte veldig subjektiv nyhetskanal, men den sier også veldig ofte noe helt annet enn hva for eksempel dagbladet gjør.

Nå har ikke jeg lest noe særlig på indymedia, men kanskje det tyder på at dagbladet, og dermed også vg ikke er noen gode nyhetskilder? Vg og dagbladet skriver om nesten det samme på nesten samme måte, konstant skulle tro at de ble fora av noen!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990

NewsMax er nok ikke generelt en like palitelig kilde som NYTimes, men akkurat i denne saken her, sa har NewsMax brukt NYPD som kilde, mens NYTimes har brukt demonstrantene selv som kilde. Conflict of interest? Neida, sier NYTimes... :p

Lenke til kommentar

Nei, det er jo ikke akkurat som om en mengde mennesker ville tatt opp våpen eller begått en godt organisert kampanje. Men betyr det egnetlig noe særlige hvis kerry vinner utenrikspolitisk sett? Alt jeg har sett ham si tyder på at han kommer til å føre en aggresiv linje, med våpenmakt. Kanskje ikke like brått som bush, men allikavel!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...