Gå til innhold

Gta 3 slipper anmeldelse :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne saken tar jeg ikke seriøst, og det beviser bare hvilken makt media har. Etter at tv2 viste bilder/klipp fra spille eksploderte saken totalt. Politikere og flere anti-vold grupper sto frem og sa "dette er forferdelig/dette er grusomt" osv (folk som ikke vet hva de snakker om). Ville ikke blitt en sak om ikke media hadde giddet å ta det opp. tatt fra artikkelen sitat: "Bilkjøring, skyting og sparking av folk som ligger nede". Dette er en eksakt beskrivelse av hva tv2 viste i sine klipp. Jeg såg det selv. Saken er rett og slett latterlig og beviser nok en gang hva det vil si å ha lite kunskap.

Folk snaker rundt sitt eget hode i denne saken. Sett en aldersgense, ferdig med det . punktum

Lenke til kommentar

Huff. Heldigvis har jeg såpass med venner i andre europeiske land at jeg kan få noen av dem til å sende meg ting om idiotene begynner å forby...

 

Men det irriterende er, som du sa, at spinnville politikere plukker ut enkeltsaker og kjører korstog, helst på bakgrunn av noe media har tatt opp. Å jobbe med ett aldersgrensesystem for dataspill er helt ok, men å forsøke å stanse alt salg av ett av dem blir latterlig. Jommen bra at politiet droppa saken. Får bare håpe psykoberta ikke får gjennomslag med klagen sin.

Lenke til kommentar

Quote:


Corn skrev (2002-05-06 14:37):

Nåja, det blir jo ikke multiplayer i GTA3 da :sad:


 

Men det er ingen forandring. Det var uten mp fra begynnelsen av.

 

Når det gjelder Laila Dåvøy så blir jeg aldri å stemme på noen av de partiene som sitter sammen og styrer nå, hvis GTA3 blir ulovlig. Dette fordi det vitner om at andre saker (som kan være MYE alvorligere) kan bli behandlet likt og uten å være gjennomtenk i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Sitat:

------

Han mener kampen mot voldelige dataspill er blitt aktualisert av skytetragedien i Tyskland forrige uke.

 

- Det virker som om vedkommende gikk gjennom et videospill, sier Sørensen.

------

/sitat

 

Jeg synes politikerne og anti-voldmotstandere går altfor fort på den konklusjonen at "det var voldelige dataspill/filmer som utløste/bygget opp dette". Greit nok at det kan stemme i noen tilfeller, men de kan ikke alltid skylde på dette!

 

(Er ikke en voldelig person selv, altså :wink:!)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...