Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

ADSL fra tiscali


Anbefalte innlegg

Jeg sjekket litt rundt på de forskjellige ISPene som tilbyr ADSL om dem kan tilby adsl til området der min far og mor bor.

 

NextGenTel kan ikke tilby

BlueCom kan ikke tilby

Telenor kan ikke tilby

 

Men tiscali kunne tilby i følge telefon sjekk testen dem har på siden sin.

 

Hvordan kan dette ha seg ?

Tiscali, blueCom og Telenor bruker jo det samme utstyret i sentralene så da burde jo alle disse ISPene kunne tilby meg ADSL .. Eller ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikker bare bullshit.. Tiscali er en isp du ALDRI må tro på.

 

Har hatt et fastpris abo hos dem i over et halvt år nå. Rett etter at jeg fikk det ble pingen dobblet. De svarer ikke på mails (Jeg har sendt over 10, men jeg får bare et sånt.. vent i noen dager så skal vi se på saken -greie..)

 

Min erfaring er at Tiscali er full av bullshit, de klarer ikke å ordne opp i de minste problemer, og de skryter på seg ting de ikke kan tilby.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Det kommer sansynligvis av at det er for lang linjeavstand fra sentralen til abbonenten.

 

Telenor godtar ca 3000 - 4000 meter (ikke helt sikker)og NGT godtar ca 5000 meter.

 

Resten av selskapene er jeg usikker på.

 

Linjelengden må være under disse verdiene for at de enkelte selskapene vil garantere at det funker. (Telenor har litt bedre margin)

 

Men det er mulig å få installert hvis lengden overskrider selskapets makslengde så lenge du godtar at selskapet ikke kan garantere for at ADSL forbindelsen fungere topp.

 

Jeg måtte skrive under på et ark som sa noe av det samme for å få installert NGT. (hadde ca 5100 meter linjelengde).

 

Kanskje tiscali garanterer at det fungerer enda lengere?

Lenke til kommentar

Siden Tiscali kan tilby ADSL der du bor og ikke noen andre fordi dem "eier" sentralen eller har rettighetene til den noden i ditt område.

 

ADSL.no kunne en gang i tiden tilby meg ADSL men ingen andre, fordi dem hadde "kjøpt" opp det området av Telenor antar jeg(dem som har linjene), så derfor kunne ingen andre, veldig dumt egentlig, at selskaper har fulle rett, og ingen andre.

Lenke til kommentar

Akkurat de linje testene på nettet bør du ta med en klype salt. For når jeg skulle bestille ADSL fra telenor (er forresten veldig fornøyd med dem) så fikk jeg beskjed om at der jeg bodde var det ikke tilgang til ADSL. Så jeg skreiv meg opp på en venteliste og tenkte ikke mer over det. Noen dager seinere så lurte jeg på hvor lang tid det ville ta og ringte telenor og spurte. Da fikk jeg beskjed om at jeg kunne få ADSL og noen dager etter fikk jeg pakka i posten.

Lenke til kommentar

Q:Dette er ren bullshit ... Jeg jobber i Telenor, og vi leverer punktlig ikke ADSL hvis linjelengden overskrider 3200 (ca.) ... Du får mye pakketap da

 

 

Dette må være det absolutt dummeste jeg har hørt på lenge.Jeg er feilretter for et firma som Telenor bruker,og vi retter DAGLIG feil på adsl linjer som er opptil og over 5000 meter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...