Gå til innhold

Ingen systemgjenoppretnings datoer?!


Anbefalte innlegg

For det første, jeg har en logitech mx 500 mus som låser seg i spill noen skunder hvert minutt. Like etter hører jeg den lyden windows lager når du kobler til eller av et eksternt produkt som for eksempel en ekstern hardisk.

Har ikke funnet grunnen på dette??

 

Derfor skulle jeg bruke systemgjenoppretting til å gå tilbake til før jeg hadde dette problemet, men der tok jeg feil, for det var kun gårdagens og dagens dato som kunne gjenopprettes ifra. Å ja systemgjennoppretting er aktivert.

 

Noen som har noen ide hva dette skylles event. løsning?

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke WinXP-maskin tilgjengelig akkurat nå, men hvis jeg ikke husker feil, så blir det satt av en viss prosentandel av disken for systemgjennoppretting. Hvis denne er liten, så får du få gjennopprettingspunkter, da de elste blir slettet for å gjøre plass for nye. Løsning for fremtiden? Øke diskplassen.

Lenke til kommentar

4,2 GB burde være mer en rikelig. Det eneste jeg kan tenke meg, er at kontrollfilene har blitt korrupt i en krasj, slik at Windows har måttet gjennopprette disse på nytt. Sjekk i morgen om du har fått et nytt opprettingspunkt, eller opprett noen nye manuelt, slik at du ser om du kan få mer enn to. Hvis ikke, så kan det være at du må rense opp i funksjonen.

 

For musproblemene (det høres ut som du bruker USB), har du prøvd en annen USB-port? Prøvd PS/2-porten?

Lenke til kommentar

Det ser ut til at du hadde rett angående kontrollpunktene, det er nå 3 punkt og jeg opprettet et selv også.

 

Angående musproblemene, har jeg byttet litt på usb portene, tatt ut div. usb utstyr. Men det ser ut til at problemet rettet seg etter jeg byttet usb port for headsettet?!

Uansett takk for hjelpen :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...