Gå til innhold

DVD spiller som tar "alt" ?


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter en dvd spiller som skal stå i stua og kunne ta alle formater. cd-r , dvd-r og kunne lese alle film formater som xvid,divx,avi,mpeg +++++ gjerne mulighet for og oppdatere firmware slik at den kan lese nyere formater senere. Vet ikke om en slik spiller finnes engang og om det funker stabilt. Eller er det pc med tv ut som er tingen ? moddet xbox er jo også et alternativ. Men både pc og xbox bråker og er tungvindt når man skal starte opp en film.

Noen som kan linke meg eller fortelle meg hvor jeg får tak i en slik spiller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har bestemt meg for en modda xbox. Orker ikke og gjøre dette selv lodding/installere alle programmene...

Har sett en del steder online der de modder en xbox for deg men det er mange forskjellige og jeg orker ikke sette meg inn i alle de forskjellige fordelene med chippene. Noen som kan anbefale et sted og type ? Har sett disse to stedene som virker greit

http://www.modifisering.net/

http://www.chip-shop.net/

La også merke til at xboxen ikke alltid kunne lese alle dvd-r /cd-r er altså også avhengig og vite før jeg kjøper den at den kan lese mine dvd-r at den kan lese cd-r hadde også vært fint men det er ikke et must.

Endret av NoNamed
Lenke til kommentar

Xecuter og Aladdin advance er to Chip'er du kan stole på, de gjør at Xbox'en tar nesten hva som helst (Kommer vist litt ann på hvilken DVD spiller du har) men min Xbox V1.4 med Xecuter 2.3b Lite tar alt.

 

Hvis du bruker Xbox live så husk å få montert ON/OFF bryter til Chip'en og ALLTID ha chip deaktivert når du slår på for å spille Live!

 

Vet ikke hvor du bør få den moddet.

 

Edit: Aladdin advance koster halvparten så mye som Xecuter og du kan oppgradere Aladdin chip med Xecuter BIOS software, det gjorde naboen min, sparte noen hundrelapper og det fungerer 100%

Endret av Hoax
Lenke til kommentar

Ta en titt på Asono DVDX70! Dette er en spiller jeg har hatt en liten stund nå og spiller allt jeg har kommet over av formater på flere år. Billig og bra, men kan ikke måles med spillere til 10 000 nei.. firmware-oppgraderinger kommer også nå og da. Blir bare mer å mer fornøyd med denne spilleren jeg.. spesiellt med tanke på prisen 1395.

 

Best i test på DinSide.

 

Asono

 

Jeg vil si denne spilleren tar "allt"! :thumbup:

 

Edit:

 

Står litt om den i en annen tråd her også: her.

 

..og kan kjøpes hos datakjeden..

Endret av Huscht
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...