Gå til innhold

Siemens M65 - Kabel for oppdatering av firmware


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Funker DENNE til M65?

 

Kan jeg også flytte over bilder etc til og fra mob/pc med den?

En stund siden jeg var aktiv på moblifronten.  :)

Ja, den burde fungere, det er iallefall denne jeg bruker selv, kjøpte den for over ett år siden til M55 (noe litt over 100kr hos en tysk mann med gunstig tilbud) så den burde virke ypperlig. Noen sier den andre kabelen skal være hakket raskere, ikke vet jeg. Jeg får iallefall uten problemer overført bilder, lyder etc uten problemer, egentlig alt jeg vil (bare det er plass til det på telefonen), så du vil nok kunne ha god nytte av den ja. FW-update burde også gå bra :)

 

(jeg glemte kanskje å pressisere at jeg nå bruker den til M65 og at den er 100% kompatibel med denne)

Endret av Cheaper
Lenke til kommentar

Er det noen som vet hvorfor DCA-540 ikke kan brukes til FW-oppgradering? Jeg fant ut dette etter at jeg hadde kjøpt DCA-540, og føler meg litt lurt. Men jeg kommer til å føle meg enda mere lurt dersom jeg nå kjøper en DCA-510 i tillegg, og så viser det seg at senere oppgraderinger støttes av DCA-540.

Lenke til kommentar
Er det noen som vet hvorfor DCA-540 ikke kan brukes til FW-oppgradering? Jeg fant ut dette etter at jeg hadde kjøpt DCA-540, og føler meg litt lurt.

Prøv å få bytta kabelen.

-

Btw. så viste jeg ikke at DCA-540 kabelen ikke virket. Dette er noe som ikke fremkommer av sidene til Siemens Mobile som jeg har "støttet meg til". Jeg beklager høyst feilen og har fjernet den fra mitt tidligere inlegg.

-

Skulle gjerne ha vist hvorfor DCA-540 kabelen ikke virker. Kunne ikke tilfeldighvis en Norsk-Engelsk fyr med peil og sans for Siemens ha forklart meg/oss det litt..? ( ;) )

Endret av Remerser
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Grunnen til at 540-kabelen ikke virker, er at den er en ren usb-kabel, dvs pcen "ser" mobilen som en flyttbar disk bare. For å oppgradere fw trengs seriellkabel, grunnen til at 510-kabelen også virker er at dette egentlig er en seriell kabel med usb-kontakt...til 510-kabelen må du installere drivere til kabelen som setter opp en virtuell com-port.

Lenke til kommentar

FW-update krever en seriell tilkobling direkte til telefonen. DCA-500 er en ren seriellkabel og kan selvfølgelig brukes. DCA-510 er en USB-til-seriell kabel og har en liten boks på seg som koder om signalene til seriell. DCA-540 er noe raskere på vanlig overføring av bilder og ringetoner, fordi den bruker vanlig paralell USB overføring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...