Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Lav hastighet i dc++


Anbefalte innlegg

Jeg har en 2048 linje fra Telenor, men opplever stadig vekk at hastighetene på nedlasting fra p2p synker rask til ca 10kbps. Sitter bak et trådløst nettverk uten at det trenger å bety noe. Alle andre nedlastinger ligger jevnt på 256kbps. Anyone?

Endret av alizm0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da jeg er ganske sikker på at p2p er ulovlige saker vurderer jeg å la vær å gi en mulig forklaring, men siden jeg er i godt humør lyder den som slik..p2p betyr ganske enkelt at du overfører direkte fra en annen sopp....og hvis denne...soppen har en lav utlinje fks vanlig adsl...så kan du ikke regne med en super, duper megahastighet slev om du har all båndbredde i verden. :ermm:

Lenke til kommentar

Bruker dc++ og har Online ADSL 2048/256kbps linje. Problemet oppstod ca. etter at Online oppgraderte linjene sine, men har ikke testet andre program enn dc++ etter dette. Det som skjer er at uansett fil jeg laster ned, fra uansett bruker, synker hastigheten ned til ca 10KBps etter 1 min. Det har ingenting å gjøre med uploaden til vedkommende da jeg har prøvd med alle typer folk(BBB for eks.). Har aldri hatt lignende problem i dc++ og ser på det som rart. Kan det være Telenor? Jeg står bak en Thomson Speedtouch ruter, og bruker et 802.11g SMC trådløst nettverk, men tviler på det er problemet da andre nedlastinger, som program på nettet, funker normalt med 256KBps.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...