Gå til innhold

Abit KR7A-RAID


Asbjørn T.

Anbefalte innlegg

Dete synes jeg selv er noe å satse på... jeg hadde tenkt å kjøpe fire ddr ram brikker på 256 mb hver... hva synes dere..? burde jeg satset på dette kortet, selv om det er litt stiv pris... 2 123,00.. er det for mye forlangt av butikken..? Hva synes dere.... Et røverkjøp synes jeg egentlig.. for det har støtte for de nyeste prossesorene og har dessuten støtte for 133 RAID harddisker....

 

Hva synes dere? koom med synspunkter..

 

Les om kortet på http://www.abit.nl/eng/product/mb/kr7a-raid.htm

 

Har tidligere spurt om prisen.. fant det ut..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville kanskje ventet til flere nettsteder har testet kortet. Det kan jo vise seg at kortet er ingen ting i forhold til epox sitt (kt266a hk). ASUS gir og ut et KT266A hovedkort, så det er nok best å vente til testene av de forskjellige kortene er ute. Jeg har ikke selv sett noe til ATA133 disker, og regner ikke med at disse blir så populære. Når SerialATA kommer så blir det den store harddisk nyheten. Siden SATA kommer neste år en gang, tror det er til våren eller.no så er ikke ATA133 den store bonusen alikevel. Men hvis du vil ha en maxtor bigdrive så go for it.

Lenke til kommentar

har gode erfaringer med abit! skal du ha 4 ram brikker må du vel ha minne som er "registered" (rett meg om eg tar feil)

 

men det er slik at det som er først ute blir erstatta av noe bedre om ikkje så lenge !! så vist det ikkje haster ville eg sett ann saken et par månder !!

 

ellers lurer eg på om eg skal prøve epox(skal være bra overklokkingsmuligheter) eller iwill(eller ka det va) sitt hk neste gang det blir handla hk !

 

_________________

Amd 1400

Abit Kt7

512Mb Ram Apacer

Geforce 2Mx/Mx400 @218/381

55 Gb

PSU 235W og 145W

 

[ Denne Melding var redigert av: Okie85 på 2001-11-06 22:48 ]

Lenke til kommentar

ASUS sitt er ute nå, og Abit kommer ikke før slutten av måneden, men jeg ville ventet til det kom en skikkelig roundup på anandtech. Sånn umiddelbart ville jeg valgt Abit, men en kan jo aldri vite. Pass på at du kjøper rett type RAM hvis du skal ha så mye (Reg), og det er ikke sikkert 98 støtter så mye, gå for 2k/xp.

Lenke til kommentar

Glad for tilbakemeldingene... det kortet var bare et forslag til en pc jeg kunne tenkt meg... jeg vil ha minst 4 RAM plasser.. jada, foretrekker å vente litt jeg.. ser om dt kommer noe nytt.... hvor stor stømsupply trenger jeg, hvis jeg skla koble til 8 hdd? vet ikke om jeg har tenkt å gjøre det... men spør likevel...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...