Gå til innhold

Xbox spill...hvilket er best?


starfish

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vent til NEO-4 chippen kommer, så kan du laste ned samtlige spill på internett gratis og teste. Så kan du jo vurdere om du vil kjøpe de etterpå !

 

Personlig venter jeg med å kjøpe XBOX til jeg får kjøpt en ferdig modchippet en fra f.eks. multimediaimport.no

 

Det kommer nok på rundt 3000,- tipper jeg, men billig hvis man tenker på man aldri får noe mer utgifter til spill...

Lenke til kommentar

"Kjøp deg Rallisport Challenge. Piratkopiering er utrolig ødeleggende for hele spill industrien."

Jon Are Dahl

Gamer.no

 

meldingen din er helt på tryne, vi er forbrukere, ikke spill-industrien og derfor kan de se lenge etter pengene mine, jeg spiller hos kompiser i stedet, ps2, mer sosialt enn en-persons-pcene.

Det bør være mulig å prøve ut spill før man eventuelt går til anskaffelse av de, man må jo vite hva en kjøper, slik som man kan høre på en cd i musikk-sjappa før man faktisk kjøper den. Dessuten, og spesielt for mindre kjente artister er (tror jeg) er det slik at mp3 fildeling bidrar til å øke interessen for artisten og ender i mer salg av materialet. Uansett, det er snakk om empiri og vi må se hva som foreligger av tilgjengelig data, eks. har salget av musikk økt eller sunket etter den enorme veksten av mp3-nedlastinger? osv.

Lenke til kommentar

Skal du prøve ett spill før du kjøper det, så skaff en demo, eventuelt spør om å få prøve det i en butikk. Du som har så mange venner kunne jo attpåtil prøve spill hos dem. Dette med at "jeg piratkopierer bare litt, sånn at jeg kan prøve spill åsså kjøper jeg dem etterpå" begynner å bli en ganske tynnslitt lekse, og jeg tror ikke noe mer på den nå en da jeg hørte den første gang. En av årsakene til at spill er så dyrt er at spillutviklerne må dekke utviklingskostnadene med langt færre solgte spill, fordi masse drittunger piratkopierer istedefor å betale for seg. Ettersom jeg selv kjøper ganske mange spill irriterer dette meg grenseløst. Skulle ønske dere kunne slutte.

Lenke til kommentar

og forresten "En av årsakene til at spill er så dyrt er at spillutviklerne må dekke utviklingskostnadene med langt færre solgte spill, fordi masse drittunger piratkopierer istedefor å betale for seg." hahahahahaahhahahaha, profit, profit, profit.

 

Eiendom er tyveri

Lenke til kommentar

Da den anarkistiske tenkeren Pierre Proudhon sa "Eiendom er tyveri" hentydet han til eiendom av produksjonsmidlene, ikke den private eiendomsretten. I Dataspillselskap sitter produksjonsmidlene først og fremst oppe i hodene til arbeiderne noe som gir dem langt større makt. Om man ser bort fra de virkelige gigantene så får faktisk utviklerne selv ofte ganske store deler av inntjeningen fra produktene de har skapt. Så om du skal unnskylde piratkopiering med ideologi får du i alle fall holde deg til å stjele fra Microsoft og Electronic Arts.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...