Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor setter opp prisen på ADSL


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror heller på de velger en løsning der man betaler per MB man laster ned/opp....

 

Uannsett er dette kjedelig for alle kunder!

 

Men De som har skrevet kontrakt på 1 eller 2 års binding for fast pris pr mnd slipper vel unna...? Inntill videre!

 

Jeg tror Telenor bør vente lenger før de uttaler seg om hvor lønnsomt dette er. Fordi I startfasen har de brukt mye penger og ressurser på utbygging! Den løsningen de har nå kan jo lønne seg på sikt!

 

Synes Telenor skal vente litt før de gjør slike drastiske feil! :smile:

Lenke til kommentar

Jeg har Nextgentel 1024 (har hatt Telenor 1024) og vil bare si følgende :

 

Telenor = ca 850 kb/s

NGT = ca 1010 kb/s

 

Telenor = 256 kb i upload

NGT = 512 kb i upload

(har ikke målt egentlig hastighet)

 

Pris NGT < Telenor

 

Hva sier dette for noe... For de av dere som kan få NGT - Ikke noe å tenke på - for dere andre - Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Jeg hadde Telenor til den dagen! NGT var tilgjengelig hos meg - da byttet jeg! Jeg er storfornøyd med linja (Vet ikke hvordan kundeservicen er - har ikke hatt behov for å teste den :smile: )

 

Fra en som har erfaring med begge deler - NGT Ruler! Jo'a Telenor skal sette opp hastigheten - men det har NGT hatt fra dag 1 uten å gjøre noe nummer ut av det! Og hvis noen fra NGT leser dette... Telenor taper dette hvis dere bare holder deres priser :wink:

 

Ha en suveren dag alle sammen!

Lenke til kommentar

"Taper på bredbånd

Den raske utrullingen av ADSL gjør at Telenor for tiden har større utgifter på ADSL enn inntekter. For at bredbåndstjenesten skal gi gevinst, må antallet kunder økes betraktelig. Finansdirektør Torstein Moland sa under sin presentasjon at forretningsområdet ikke vil gi positive resultater i år, men han vil ikke gi noen signaler om hvor mange kunder som må på plass"

 

Hm, vanlig teori i markedsføring er at når man øker prisene (bortsett fra et giffon-gode) så vil etterspørselen synke. Derfor er spesielt utsagnet "må antallet kunder økes betraktelig." lite forenelig med å øke prisen!

 

Men vent nå litt! Kanskje dette bare gjelder i et fritt marked. Det stemmer det. Når et selskap har monopol kan det ta ut monopolgevinst. Noe som igjen går ut over det samfunnsøkonomiske.

 

Det å først tilby fastpris vil jeg sammenligne med å gi noen heroin og love at det skal få fastpris uansett hvor mye de bruker. Så venter det til de er "avhengig" og har et høyt forbruk. For så å si: hør nå her; vi tjener ikke nok på dere. Derfor må vi nok ta betalt etter hvor mye dere bruker. Surt for de som var vant til et moderat forbruk helt til de fikk ADSL.

 

Tror ikke telenor helt har skjønt konseptet med Goodwill. Den dagen telenor får EKTE konkuranse vil (mange) forbrukerne snu ryggen til dem (med pur glede). Tror ikke de skal undervurdere den ulmende misnøye som er f.eks de her på HW. Vi er og mange blir potensielle kunder i fremtiden. Mange har nok instillingen at de vil unngå telenor den dagen de f.eks sitter i stillinger som har noe med Telenor å gjøre.

 

Husk telenor: Evig eies kun et dårlig rykte!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...