Gå til innhold

Ønske om barebone tester


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har et spesielt ønske, og det kan høres dumt ut, men om dere i hardware.no kunne være så snill å teste flere av de nye barebone's som er kommet ut? Dere har veldig lite om barebone nå, og ja, jeg vet at det er ganske ferskt enda, men det hadde vært kjekt med litt mer stoff om det. ;)

 

Ellers, vil jeg bare gi ros til menneskene bak hw.no, jeg ville aldri klart meg uten dere, og dere gjør en usedvanlig god jobb! Fortsett med det! :yes:

 

Mvh. Robin

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skulle gjerne sett tester av mini/micro-towers også. Er vel ingen som seriøst har behov for en boks med plass til mer enn en-to 5'25 bays og 2-3 harddisker nå i dag. Små kabinett bør gi bedre luftgjennomstrømning også?

 

Bort med midi-towers! :)

Ohhh, det der er som å banne i kirka :D IMO kan ikke et kabinett bli stort nok, ergrer meg stadig vekk over at mange av dagens kabinett ikke er høyere, dypere, bredere osv :) Må snart krype til korset og svi av 2500 på et skikkelig Lian Li :p

Endret av C4STOR
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg et fulltower når jeg skulle bygge meg pc, men så fant jeg heller ut at jeg ikke trenger det, og tenkte heller kjøpe meg et mindre et, tross alt, det kommer veldig mye barebones nå, og de tar lite plass, bråker lite, og ser pene ut <3

 

Derfor håper jeg at de går ordentlig igang med barebone utviklinga, og ikke går tilbake til fulltower :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...