Gå til innhold

Reality programmer overdrevet!


Anbefalte innlegg

Jeg synes reality-programmer idag er meget overdrevet. De finner altid på en ting

 

Synes mange er veldig patetiske som f.eks ungkaren, kjendis-robinson......

 

De MÅ finne på noe, som selger....

 

Edit: dette er feilpostet. Skal ligge under TV&Film og ikke Politikk, religion og samfunn.

Flyttes.

Endret av B|Real
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De lager de forskjellige situasjonene for å tjene penger. Noe som er greit nok, i og med at kanalene trenger penger for å få bruket til å gå rundt...

 

:hrm: Jeg liker overhodet ikke reality-programmer. Synes rett og slett at de bare er og blir teite... Det som er så tragisk med dette er jo det at først lager de et konsept, f.eks. BigBrother. De viser dette, tjener masse penger på det pga at alle seerne stemmer ut folk, reklame osv. Men de gir seg ikke her, de tar seg en liten pause for å forberede neste omgang slik at de kan melke denne kua til det grensesprengende, og i mellomtiden viser de et nytt konsept fra utlandet, f.eks. Ungkaren. Når BigBrother så er kjedelig etter 12 omganger finner de seg noe annet, samtidig som de oppdager at "Oi, Ungkaren var jo kjæmpepopulært!" Det er da de finner ut at "Hmm, dette må vi utnytte! Vi lager en NORSK versjon av dette mølet og sender det ut på markedet. Ja, det gjør vi!" Så ødelegger de dermed det konseptet totalt (synes nå jeg...). :ohmy:

 

Hvis jeg skulle noengang se noe positivt i disse reality-programmene, så hadde det vært hvis jeg fikk et brev i posten eller en e-mail fra TV Norge som forklarer at grunnen til at de sender reality-programmer er at de da tjener så mye penger at de har råd til å kjøpe flere sesonger av CSI!! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...