Gå til innhold

SonyEricsson som likner på nokia 7650


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Bare et par ting jeg vil peke ut.

 

P800 skal man ikke sammenligne direkte med 7650..de appelere litt med bruken til to forskjellig bruk.

 

Man kan si 7650 er en mobil med PDA egenskaper. P800 er en PDA med mobil egenskaper....hvorfor?

 

Noe som jeg synes er helt genialt med 7650 er at den kan opperes med en finger...tommelen..som du har kunnet gjort med alle mobiler siden 96....mao..du har en brukergruppe som er GODT trent i tommeltrykking og navigering. P800 følger det med en penn på..som man bruker for å navigere mobilen i PDA modus....når den er "telfon" har den et deksel som du kan bruke tommelen på.

 

Dette synes jeg er et sjakktrekk uten like av Nokia. Jeg testa Motorola sin PDA mobil..den første med Java og GPRS i norge..og det er noe HERK å sitte med to hender å bruke mobilen. All oppmerksomhet går til mobilen..SMSing er tregt som FY!!...og det er bare generelt ukomfortabelt......

 

Så derfor synes jeg ikke dere skal sammenligne P800 mot 7650...selv om de har mange funksjoner som de prøver å matche hverandre på...en bedre sammenlignese er T68i mot 7650 og P800 mot 9210i...

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Jeg ble mektig skuffet da det viste seg at det ikke går an å utvide minnet på 7650 utover de LATTERLIGE FÅ 4 MBene man har til rådighet for både bilder tatt med det innebygde kameraet, meldinger (e-mail, SMS, MMS) og kontakter. Hadde kjøpt den telefonen hvis det ikke var for dette.

 

P800 kan iallefall utvides med MemoryStick, slik at ikke bare kan bruke den for lagring av bilder, men også mot den innebygde MP3-spilleren.

 

Har bare gode erfaringer med PDA-mobiler (har en Alcatel One Touch Com som bl.a overlevde et helt år i militæret - hadde den med ut på felten, øvelser osv.), så P800 blir et seriøst alternativ som etterfølgeren.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

AKIRAx24:

 

P800 kan også styres fullstendig med 1 finger! Den har en menyknapp (hjul-ting) på siden, som er 5-veis. Denne har fått _mye_ skryt i diverse tester, og er vistnok mye kjappere å bruke enn pennen. Dekselet kan dessuten taes av, hvis man vil det. Så så mye for Nokias "sjakktrekk"..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...