Gå til innhold

Hvilket MMORPG spill liker du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
City of Heroes er et greit spill for å introdusere folk til sjangeren og få dem hekta, men ikke mer.

 

Jeg spiller CoH nå og skal ikke påstå at spillet er mer enn det er.

Det er et relativt endimensjonalt spill sånn gameplay messig og det blir fort til at har man sett et lager så har man sett dem alle.

 

Men det er et aspekt ved dette spillet du glemmer og som jeg for min del synes er veldig morsomt, og det er at man spiller superhelter.

Hvis du har vokst opp med hodet fullt av Fantastiske Fire, Edderkoppen, Hulken, Lynvingen, Supermann, Prosjekt X osv osv. Så har du det i blodet og det er en enorm tiltrekningskraft i seg selv å lage og spille superhelt karakterer.

 

Særlig karakter genereringen synes jeg var verdt pengene og sånn visuelt sett er CoH stor underholdning selv om det når alt kommer til alt fremdeles dreier seg om the grind

Endret av Quale
Lenke til kommentar

Har spillt en mengde MMORPG's i det siste og her kommer min litt korte oppsummering:

 

Anarchy Online - Har spillt det i 2 år og spiller enda. Fortsatt det beste online spillet der ute etter min mening. :thumbup:

 

City Of Heroes - Har fortsatt en aktiv konto. Morro action, men lite innhold. Tror jeg blir fort lei hvis jeg spiller det for mye.

 

Dark Age of Camelot - Virket ok, men ble liksom ikke så hektet av det og orket ikke å fornye etter den første måneden. Spesielt hvordan hestene fungerte var dårlig.

 

Star Wars Galaxies - En stund siden jeg prøvde det, men synes helt ærlig det er det dårligste MMORPG'en jeg har prøvd. Elendig gameplay rett og slett :no:

 

Lineage II - Prøvde betaen. Fikk latterkikk når jeg så den første dark elven løpe. Har ikke spillt det siden :p

 

Final Fantasy Online - Var veldig lovende, og hittil det eneste spillet jeg har vurdert å slutte AO for å spille istedet. Hvis Alien Invasion (neste tilleggspakke til AO) ikke blir den hit'en jeg håper det blir, så stikker jeg kanskje til Final Fantasy Online.

 

World Of Warcraft - Er litt skeptisk til dette, men håper det kan overaske litt. Håper jeg kommer inn i beta'en snart :D

 

Det som gjør at AO skiller så klart ut for meg er valg mulighetene. Utrolig mange skills og selv om det ofte er få variasjoner som fungerer for hver profession finner man fortsatt en god del forskjellige oppsett av spillere. Alle skills'ene kan virke overveldende i begynnelsen, men det er det som gjør at man ikke blir lei :thumbup:

Endret av Duckwings
Lenke til kommentar

Er ikke en erfaren MMORPG spiller men jeg har prøvd EQ og AO i tilleg spiller jeg for øyeblikket SWG grunen er nok at det ikke er zoner i SWG noe jeg har som krav siden zoner ødeleger for innlevelsen. EQ slutta jeg å spille ganske fort siden jeg da bare hadde vanelig modem å loading mellom zoner var utrolig tregt.

 

I fremtiden vil jeg antagelig spille Vanguard online. Dette håper jeg kommer til å bli DET perfekte spillet, zonefir verden hvor de fokuserer på en detaljert verden. Gamer.no hadde en artikel for litt siden.

 

www.vanguardsoh.com

Lenke til kommentar
EQ2 er og blir et spill for pyser, akkurat som EQ.

PvP foregår jo tross alt i et spill over en datamaskin. Personlig kan jeg ikke se at man trenger være særlig modig for å angripe andre spillere... Samtidig klarer jeg ikke helt å se at folk som foretrekker mer fokus på samarbeid eller solo mot npc motstandere skal være pysete :roll: Man trenger minimalt med mot for å spille dataspill mener nå jeg.

 

Jeg har spilt en del SWG og hadde en del PvP kamper når jeg valgte å være overt. Jeg likte det at man kunne velge selv når man ville spille PvP og PvE.

 

Jeg har kikket på en del mmorpgs nå for tiden siden jeg er mektig lei SWG - som jeg spilte i vel 6 måneder. Blant de jeg har lest mye om er både WoW og EQ2. Jeg har hverken spilt noe særlig blizzard spill fra før eller everquest, men personlig må jeg si at everquest 2 frister mest. Det er liksom mer "smooth" :p Snakkende NPC'er og "encounter-crafting" virker ganske kult. Og de skal jo visstnok ha med PvP også som er kult av og til, men ikke hele tiden ;) Ikke at jeg synes WoW ser dårlig ut i det hele tatt (sånn som enkelte uforståelig gjør...), men det er jo tøff konkurranse om mmorpg spillerne for tiden!

 

Noen som har noe å si om Horizons? Jeg har sett litt på websiden og det frister å prøve det. Siden det allerede er ute og likevel er ganske nytt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Horizons. Er ikke det spillet som kun handler om tradeskills? En kompis fortalte meg at det var så inni-H bra. Lurer på hvorfor han da sluttet å spille så snart prøveperioden var over, for det forklarte han ikke, men jeg har hørt det er bra.

 

Ser man på den siste posten min i denne tråden, er det litt ironisk at jeg etter rundt 2 måneder med full betaling av 3 kontoer i Neocron uten å ha spilt i det hele tatt, gav blaffen og sa opp abonnementet og gikk tilbake til det aller første MMORPG spillet jeg spilte: Anarchy Online.

 

Er MA lvl 24 (mener jeg det var) nå, og strever allerede med å finne områder jeg kan levle uten at det er for lavt eller for høyt. Hadde en eitranes kamp i frontier området med en "Demonish" et eller annet, skikkelig stygt troll. Det hadde drept meg 3 ganger tidligere, men etter et par levels til og bedre buffs og healing kunne jeg endelig glise da den gikk i bakken med et stønn. Etter det fløy jeg rundt i rundt en time for å finne andre mobs som ikke var grå, begynner å bli litt kjedelig. Så fant jeg et troll som var ilrødt, det spottet meg og drepte meg med to hits da jeg løp som en gal mot soneskillet.. :cry: Da har jeg vel dødd minst 4-5 ganger i dag.

 

Det er uansett godt å være tilbake i AO. Folk er så utrolig trivelige her enn i noen av de andre MMORPG spillene jeg har spilt, det er noe helt eget med AO. Det er også morsomt når plutselig en bråte nordmenn, dansker og svensker begynner å prate morsmålet i chatten :!: og mange av de jeg treffer og jakter med viser seg å være fra europa (ikke spesielt overraskende).

 

Heia norge - vi har grunn til å være stolt av et så flott MMORPG spill som Anarchy Online. Shadowlands ekspansjonen er helt sjef. Dro til Jobe fra starten da jeg kjente godt til Tir og de andre byene fra før selv om det er et par år siden jeg spilte det sist.

Endret av Hidden
Lenke til kommentar

Eve - Online er utrolig moro.

 

Heavy slossing i det ytre rom, hvor digre allianser sloss om resurrser og romstasjoner. Ett stort univers hvor ALLE er i, sett opptil 10,000 spillere engang, helt vilt.

 

Litt mer komplisert enn det jevne mmorpg, så tar seg tid og sette seg inn i, men når du ført kan sakene, så er det virkelig rokk en roll

 

Janster

Lenke til kommentar

Spilte Asheron's Call fra betaen og fram til i fjor (4-5 år, husker ikke helt :blush: ) og det er vel grunnen til at jeg ikke synes noen andre MMORPG's er bra i hele tatt.

 

Asheron's Call er den eneste MMORPG'en som egentlig skiller seg ut. Alle de andre er helt statsbasert, og enten det er PvM eller PvP så trykker man liksom bare start og lar statsa/equipet avgjøre kampen. Seff er det abilities o.l med i bildet, men gjør ikke kampene stort forskjellig bortsett fra at man må trykke noen knapper samtidlig som man håper på at man vinner kampen.

 

I Asheron's Call er det hvor god man er til å spille samt stats/equip som teller. Hvor god man er ihvertfall det som teller absolutt mest. Man må dodge spells, løpe unna, heale bak steiner, hoppe opp på hus, gjemme seg osv. Dermed kan en god lavlvl fyr ganske greit vinne en kamp mot 2-3 elendige høylvl folk, dette er jo umulig i hvilken som helst annen MMORPG.

 

Dessuten var Guilds så genialt i Asheron's Call. Ikke fordi selve Guildsystemet var revolusjonerende, men fordi de som spilte spillet gjorde det så artig. Nesten med engang dannet det seg én enorm Guild som herjet med alle de resterende guildene. Og det kunne bli enorme kamper for å holde på byer og verdifulle monsterspawns. Dette skjedde på pvp-serveren. På de vanlige serveren var det mest store raids for å ta vanskelige dungeoner og slikt.

 

Spilte først på de vanlige serveren for å lære meg spillet og bli flink, kunne pvp'e der og, men bare med de som hadde gjort et quest for å bli playerkiller, altså de som følte at nå var de gode nok til å prøve litt pvp. På pvp-serveren kunne man bli angrepet når som helst, så som newbie var det livsviktig å komme seg inn i en Guild som kunne hjelpe deg. Og noe av det artigste (kanskje ikke så artige for newbsa, var jo å løpe rundt solo og slakte hele guilder med newbs :whistle: )

 

Asheron's Call er og blir den suverene RPG for de som liker å bli god i spill, ikke bare være heldig eller spille lenge for å bli høy lvl og ha høye stats.

 

Asheron's Call 2 var elendig og helt lik resten av spillene på markedet. :nei:

 

Asheron's Call > The rest :w00t:

Lenke til kommentar
Star Wars Galaxies er vel det jeg liker best.

 

Anarchy Online, Lineage II , City of Heroes, FFXI har jeg holdt på å spilt. City of Heroes kommer på en sterk 2nde plass men det har 0 content. Eneste du gjør er å slåss og levle ...men fy flate kor grensesprengende mappene og slåssinga her. Her er det virkelig WOW element..bare synd det er eneste du kan gjøre er å slåss.

 

SWG vinner helt klart... de kommer med så gode oppdateringer og snart kan du ha ditt eget stjerneskip ... nei helt klart SWG :)

 

WoW ser kjedelig og dårlig ut ... nye screensa er helt forferdelig. Du kan heller ikke styre fuglene du fly med selv ..mye begrensninger :( Slåssinga så helt forferdelig ut

 

MxO når det kommer ut er jo en seff da !

må du betale måneds avgift for det? (SWG)

Lenke til kommentar
Star Wars Galaxies er vel det jeg liker best.

 

Anarchy Online, Lineage II , City of Heroes, FFXI har jeg holdt på å spilt. City of Heroes kommer på en sterk 2nde plass men det har 0 content. Eneste du gjør er å slåss og levle ...men fy flate kor grensesprengende mappene og slåssinga her. Her er det virkelig WOW element..bare synd det er eneste du kan gjøre er å slåss.

 

SWG vinner helt klart... de kommer med så gode oppdateringer og snart kan du ha ditt eget stjerneskip ... nei helt klart SWG :)

 

WoW ser kjedelig og dårlig ut ... nye screensa er helt forferdelig. Du kan heller ikke styre fuglene du fly med selv ..mye begrensninger :( Slåssinga så helt forferdelig ut

 

MxO når det kommer ut er jo en seff da !

må du betale måneds avgift for det? (SWG)

Seff, det er et MMORPG, og for at de skal kunne holde det ved like, og utvikle det hele tiden, må det månedsbetalinger til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...