Jump to content

Valent

Medlemmer
 • Content Count

  1150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Valent

 • Birthday 01/02/1985
 1. FLOTT! Tusen takk alle sammen!! Det var akkurat dette jeg var på utkikk etter.
 2. Urbane lillestrøm.. Bildet er fjernet.
 3. du har enten/og/eller Virus, Spamware, adware e.l. vennligst rydd i din pc, og eller alle andre pcér knyttet til det nettverket. lykke til!
 4. den fungerte ikke hos meg heller, får bare beholde den gamle og bråkette dvd-rom-fw
 5. Yay.. ny og lenge ventet oppdatering til vår kjære og ikke minst bråkette dvd-rom HLDS GSA-S10N DVDRW 8X ultraslim IDE slot load Versjonsdato: 08/14/2008 Versjon: A103, A02 Nedlastingstype: Firmware Filformat: Hard-Drive Filstørrelse: 1 MB si ifra hvis dere får den til å funke...
 6. Da var jeg også med i denne gruppen også, vi burde så absolutt ha hatt en "tips og triks" side som kun gjaldt denne pcen PC-en min whiner som bare rakkern, usikker på om det er cpu'en (eller BARE cpu'en?) er også stygge "ticks" fra harddisken, som kan ta seg en stygg liten pause i ny og ne.. og den vanlige at vista henger seg opp når man trykker på utmating av cd-knappen Ellers så kjører jeg Vista og Leopard, dessverre ingen support for wifi/ethernet på leo..
 7. Da har tiden kommet til at min lillesøster "dyttet" min pc fra ca 0.6meters høyde (bord) sånn at den landet på siden (dc-plugg-siden) og PC-en varte bateritiden ut så det meste fungerer.. problemet er at DC-pluggen (både på laderen og innvendig i PC-en) er ødelagt.. Sendte den til en lokal Acer forhandler for å sjekke hvor mye det kostet å reparere skaden.. det kom på 2000,-kr og UTEN garanti for at det ville fungere.. saken ble fort biff, nei til reparering.. Så da er alternativet å selge PC-en del for del (oppgradert til 2gb ram bl.a, fin skjerm) eller å klare å fikse DC-pluggen selv.. Hvis noen er interessert i deler så er det bare å sende meg en pm skal kan vi bli enige om pris, Hovedkortet er altså "defekt" og selges ikke, ellers er alt salgsbar.. (Har kjøpt meg en ny pc), ps hvis noen har lodde erfaring så kan jeg betale for å få en ny DC plugg satt inn i PC-en. selve pluggen koster 200kr men leverandøren ville ikke selge meg den!
 8. joda.. fungerer på samme måte =) (kjøpte en slik på netshop)
 9. Hei =)) Jeg har hatt vista som operativsystem i et år.. lurer på hvorfor det nå om dagen er mange "hick-ups" enkelt forklart. har ikke antivirus på PC-en men ser heller ikke behovet ved det, da jeg er meget forsiktig har en god brannmur og add-blocks i tillegg så har jeg god erfaring med det og vet hvor jeg skal surfe osv.. men uansett.. jeg lurer på om dette er et problem på komponent nivå eller ei.. så derfor vil jeg bare forsikre meg at det ikke er på software basis men på hardware nivå.. når jeg kjører et HD-DVD film så hicker PC-en sånn ca hver minutt.. varierer litt se screenshot i bunn.. mine specs: 3,2ghz northwood p4. 1gb ram (dual mode) ati x800 pro (overklokket til xt) 2x 250gb harddisker (30gb ledig på D og 50gb ledig på c:\) Takker på forhånd for at du tar deg tid til dette. den lar meg ikke uploade hijacktthis rapporten.. så legger den ved som en quote..
 10. Hei alle glupe folk! Tiden har kommet til å vurdere kjøp av ny bærbar pc. Den jeg har akkurat nå er en Acer Ferrari 3400 med oppgradert minne til 2gb. Trenger litt råd ang ny kjøp av en bærbar pc. Strekkbarbudsjett til rundt 16000,- Dette er det jeg krever av en eventuell kvalitets-pc -Skal ha god kvalitet og av "kjent" merke - Den skal være minimalistisk (liten i størrelse og spessielt i vekt! under 2kg) - Ytelse (helst 4 kjerner om det i det hele tatt finnes til bærbare) (foretrekker Intel) - 2gb ram (minimum) - skjermkort.. skal duge til spilling selv om det ikke er de aller råeste spillene jeg kommer til å spille, men nogenlunde ok oppløsning på nyeste HL2 f.eks - Skjerm: helst under 14 tommer (har ikke noe å si om det er widescreen eller ei) med god oppløsning - Støynivå: den kan bråke som et uvær når jeg spiller, så lenge den klarer å roe seg ned til musestille når jeg ikke spiller eller driver med heftige applikasjoner. -eller er blåtann, of wifi "standard" - Harddisk: helst SSD (er ikke det største kriteriet) -OS: trenger ingen har vista lisens Er dette i det hele tatt mulig? Burde jeg kanskje vente?
 11. Det skal visst være "black friday" i dag.. Apple's butikk ser Ingenting der enda, men det er vel snakk om tilbud.
 12. Har nettopp sett på oldboy og dæven jeg ble helt lamslått over hvor SYK og RÅ den gripende og sinnsyk spennende historien var.. merker også at den er "gammel" men jeg må innrømme at den ikke var så fristende å se på foruten den syke ratingen på imdb.. Herregud tenk deg å gå glipp av en sånn film. Helt perfekt var den ikke men det skal vel mye til for å komme i næheten av et sånt mesterverk..
 13. hvis PC-en er helt start ved oppstart (dette gjelder det første bildet/teksten du ser) så er det mest sannsynlig at lampa bak skjermen har gått.. prøv å finn et sterkt lys og lys direkte på skjermen, da kan du nemlig se om teksten står der.. lykke til
 14. ingen tvil om at du burde holde på dine 2x1gb brikker fra geil enn å sette inn 512mb og ødelegge det hele da dual-modus gir deg et klart ytelsesløft
×
×
 • Create New...