Gå til innhold

Nokia 6600/Tele2-MSN messenger/GPRS?


Anbefalte innlegg

Jeg beklager, men jeg er ganske uvitende om denne type mobil telefon. Jeg har nettopp kjøpt Nokia 6600 til min sønn og lurer på om noen kan gi en meg en enkel forklaring på hvordan jeg knytter meg til MSN messenger, GPRS?? Vi tenget TELE2. Ingen veiledning i butikken...

 

Jeg selv lurer på å kjøpe Nokia 7610, men jeg ville prøve denne først for å se hvordan den brukes...Takknemlig for all hjelp!

 

Jeg skjønner heller ikke hvordan vi overfører fotos til PC. Ja, vi HAR lest i brukerveiledningen...hehe...Jeg føler meg som en idiot! :no::hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hei, for det første må du laste ned gprs instillnger til tele2. så får å komme på msn. trenger man å laste ned et tredjepartsprogram. her funker agile messenger greit, som forøvrig er gratis http://www.agilemobile.com/ er usikker på om siden er nede nå. men uannsett er det bare å søke litt rundt på google.

 

for å overføre bilder til pc'n trenger du enten en BT dongel, infrarød eller minnekort leser. med de to første bare skrur du på ir/bt på mobilen og kobler til pc'n. så går du inn på galleri finner bilde du vil overføre trykker på det og trykker på send. så via bt eller ir:)

 

lykke til!

Lenke til kommentar

bare hyggelig. angående lyd, det tror jeg ikke funker med agile desverre, jeg har hvertfall ikke fått dette til (har ikke prøvd heller vel å merke) men finnes endel andre msn programmer søk litt på www.my-symbian.com . men disse koster som regel penger,og er usikker på om alle funker. men agile funker fint og er gratis!

Lenke til kommentar

Andreas, jeg lest nettopp litt nærmere på den første websiden du postet:

 

Agile Messenger 3 to be released late June 2004. New features:

 

Push To Talk

Brand new interface

Many small improvements

 

Så da ser det ut til å bli mulig .....med neste versjon. Jeg vet prisene på GPRS, men vet du sånn ca hvor kostbart det er å bruke MSN?? Jeg vet det går på hvor mange kb du laster ned..men hvordan vite hvor mengden av det...

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Hvor mye GPRS trafikken koster er nok avhengig av de satser som operatøren bestemmer.

 

I Agile Messenger er det en egen teller som viser deg hvor mye trafikk som har gått inn og ut under en 'msn-session'.

 

Under logg ikonet finner du en egen liste for GPRS der står også hvor mye som har blitt overført av data (GPRS sender informasjon som datapakker?)

Der vil du også finne hvor mye som har gått inn og ut av trafikk totalt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...