Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg puttet hele kabinettet inn i et skap. Da ble støyen redusert 100%, eneste ulempe er selvfølgelig temp som nå ligger litt høyere enn det den burde, tror jeg. Alle diskene(som kjører på fullt for øyeblikket) ligger på 35C, og CPU ligger på 39C, derimot så er hk temp på 43C. Det er vel litt i høyeste laget.

 

Så da er spørsmålet mitt, er dette anbefalt over lengre tid? Er 43C på hk altfor høyt?

 

CPU trekker luft inn utenifra kabinettet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes ikke temperaturene virka spesielt høye. Det du må sjekke er maksimums-temperaturene under full "load" over lengre tid.

 

Jeg har også min PC i et skap.

CPU: max 80C. idle 55C

System: max 70C. idle 45C

HD: max 48C. idle 35C

 

Edit: P4 2.4 @ 3.02 m/Abit BD7-II ,4 harddisker og OC'a ti4200 kort.

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar
Synes ikke temperaturene virka spesielt høye. Det du må sjekke er maksimums-temperaturene under full "load" over lengre tid.

 

Jeg har også min PC i et skap.

CPU: max 80C. idle 55C

System: max 70C. idle 45C

HD: max 48C. idle 35C

Nettopp ferdig med å spille Far Cry på beste grafikk, og jeg tror pcen jobber litt når det kjøres. Pc'en har nå stått på siden fredag, inni dette skapet, og den har ikke blitt skrudd av.

 

EDIT:

Athlon 64 fx-51

2xCorsair TWINX 1024

Powercolor Radeon 9800 XT

2*WD Raptor+2x250gb WD+ 2x160gb Seagate Barracuda V

3x LaCie 500 Gb eksterne disker

Plextor 8x dvd-brenner * Audigy 2 zs *

Endret av eckmann
Lenke til kommentar
Jeg har flere ganger brukt skapet til å varme mat.  ;)

Og jeg kan bruke skapet til å tørke klær kanskje :D Ettersom det er et klesskap egentlig. Da slår man jo to fluer i et smekk, kanskje litt ulurt med tanke på vann som drypper, menmen..

 

Men en annen ting. Hvis jeg tar vekk kainettdøren vil jo kanskje temp synke, men siden den er i et skap jeg sjekker ganske sjelden så lurte jeg på hvordan problemet med støv og sånt som kommer inn. Litt kjipt om det plutselig forviller seg en edderkopp inn der også. Eller hva?

Endret av eckmann
Lenke til kommentar

Skapet mitt er ikke helt tett, så jeg er evt. avhengig av støvfiltre i PC-kabinettet. Har lagt opp til dette, men har for øyeblikket tatt de helt ut.Men det kommer ikke så veldig mye støv inn i PC'n selv uten filtre.

 

Ellers kan jeg enkelt og greit bare sette opp skapdøra hvis det absolutt skulle være nødvendig. (Har rom på solsiden, og nesten hele veggen består av vinduer. Blir litt varmt om sommeren).

 

Har også et biltema-termometer som måler temperaturen inne i klesskapet. (Ligger som regel mellom 35-40C på normale dager).

Lenke til kommentar
OT: 3x LaCie 500 Gb eksterne disker, hvor får man kjøpt disse?

Jeg bestilte dem fra "The Apple Store Norge". Og de er veldig behagelige. Kan anbefales :)

 

Så da er konklusjonen at jeg bare kan slutte å uroe meg og kjøre på for fullt. Kanskje kjøper jeg den nye Vapochill'en og da behøver jeg jo i alle fall ikke å bekymre meg. Men uansett takk for svar.

 

Systemet har nå stått på konstant siden fredag, inkludert noen heftige runder FarCry spilling og Unreal Tournament 2004, temp på cpu har tilgode å gå over 50C. Men jeg er fremdeles litt bekymret for hk som ligger ensten konstant på 39-42C. Men dette er vel ikke noe å bry seg om?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...