Gå til innhold

strømforsyning


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du MÅ ha en strømforsyning i pc'en! Det er det som gjir strøm til alle delene i pc'en! En del kabinetter følger det med strømforsyning, noen uten så du må kjøpe det ekstra! Det varierer ofte fra de forsjellige nettbutikkene, det står i de aller fleste tilfeller på varesiden på nettbutikken du handler fra om det følger med strømforsyning, og hvor mange watt den yter!

Lenke til kommentar

Det kommer ann på hva du har i maskinen din. Er ikke helst sikker på hva man "burde" ha, men 350 watt holder vertfall i massevis for et normalt oppsett, mest sannsynelig 300 watt også..

 

edit: er såmm sagt ikke helt sikker på mine uttalelser, noen som kan bekrefte?

Endret av H.kon
Lenke til kommentar

Når du skal ha en strømforsyning så ikke, ikke kjøp q-tec. De har en vane for å bli tikkende bomber. (heller ikke q-tec kabinett siden det følger med q-tec strømforsyning)

 

Kjøper du en god strømforsyning så holder det med 350w hvis ikke du har et juletre inni kabinettet. Vil anbefale Aopen H600B kabinettet siden den har en KVALITETS strømforsyning som følger med og koster rundt 750,-

Lenke til kommentar

Anbefaler at du kjøper en 400W strømforsyning, det er spesielt lurt med tanke på dagens skjermkort og senere behov for mer lagringsplass (flere HD). Jeg har selv kjøpt en Northq 4001 som faktisk er så og si stillegående, den koster i underkant av 400 kroner på komplett

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...