Gå til innhold

Anarchy Online


Anbefalte innlegg

Veldig mange av problemene folk har skyldes udugelig konfigurering av egen maskin. Jeg crasher aldri, kan en skjelden gang bli disconnectet (men hvorfor kan ikke det være min ISP sin skyld?) Sikkert mange der ute som sitter å spiller med WinME også (wohoo, tror ikke engang MS gjør support på ME mer.. =) Å til dere som påstår at ALLE vil måtte lage ny karakter pga. udugelig IP allokering: Det er langt fra tilfelle! (tips til nye spillere: det er mange fansites der ute som har mange gode tips til hvilke skills du bør satse på utifra hvilket profession du velger)

 

Til dere som ikke vet stort om spillutvikling så kan jeg fortelle at å lage et online spill krever så utrolig mye mer enn å lage et singleplayer spill, AO har over 10x så mange linjer kode som Quake 3 (dvs. over 3 millioner linjer med kode)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener du at din character som du har hatt siden begynnelsen er i helt tip top stand?

Greit nok, alle var litt mye å ta i, men, seriøst det skal knall mye til for å skape en god figur uten å ha erfaring. Greit beta-testere hadde erfaring, men jeg nekter plent å tro at noen gode er gode med deres første char uten å ha fulgt en knall guide.

 

Alle gode spillere jeg har pratet med i spillet har måttet lage en ny figur. (Med gode spillere mener jeg folk som ikke har probs med å fighte grønne/oransje folk når de er lvl 70)

Men, det er jo andre nytelser også da

Lenke til kommentar

Jeg har 3 karakterer:

84 Bureaucrat

76 Adventurer

77 Nano-Technician

 

Nano-techèn min er den eneste jeg ikke klarer å soloe røde monster med. Bureaucraten min soloer lvl 100 missions, adventurern er ikke fullt så heftig (har jo ikke crowd control som bureaucraten har).

 

Med IP reseten som kommer, blir det bra =)

Det har jo vært endel forandringer siden launch, så det er ikke rart at noen vil merke dette (jeg mener ikke å skjelle ut folk som har satt IP`n feil på lav-lvl, men med noen små guidelines fra erfarne spillere er det ikke noen problemer å få første karakteren sin til å bli bra).

 

Angående å sitte i vannkanten å drikke pils eller hive i seg en bronto-burger, så er det faktisk endel spillere som er med kun for det sosiale (se på det som en avansert chattekanal) de spiller kun for det sosiale å levler lite eller ingen ting, sikkert ikke alle som forstår gleden av det, men det er jo smak å behag.

 

AO kan være vanskelig å komme in i for en nybegynner, men skal man spille et spill over lenger tid, må man ha mange features (f.eks mange skills som gjør det mulig å spesialisere seg, muligheten til å justere skillene dine med implants, osv.)

 

Jeg har ikke noe å utsette på AO, men jeg er jo veldig glad i spillet også da.. =)

 

[ Denne Melding var redigert av: Xion på 2002-04-10 14:01 ]

Lenke til kommentar

Til dere som sier at du er nødt til å lage ny character fordi dere har feil-distribuert Ip'er. Min aller først char en soldier. Riktig jeg slutta å spille den fordi jeg trudde jeg hadde kasta bort for mye ip er på vas. Men etter at jeg hadde lvl'a agenten min til lvl 118 så fant jeg ut at det ikke er så farlig allikevel. Når man begynner å bli "voksen" (lvl 100+) så er ip som regel ikke noe problem noe mer. Det som defakto vil være at du kanskje henger 1-2 lvl etter. Nå spiller jeg soldaten igjen og er lvl 129 og har Apprentice PvP titel. Det er mulig å det er mer stas og spille "SIN" char. Fordi det blir noe personlig med den en en perfekt re-roll.

Lenke til kommentar

Skulle ønske at ip-reseten ble iplementert myye tidligere, sånn at min soldat hadde vært noe. Jeg synes ikke det er så mye stas på skikkelig høy level, blir litt ensformig av og til. Martial artisten min som apprentice på lvl 56 tror jeg var mye kulere enn en enforcer på lvl 90.

Men, på rundt lvl 40-60 så hadde du ikke sjangs hvis du hadde distrubert ip feil, det må jeg bare si. Tok aldri min første soldat over level 50, siden han var litt av en nanoprogrammerer og sånt, kanskje han hadde blitt normal rundt level 100, men det blir jo nesten umulig å tjene noe bare ved å teame opp

Lenke til kommentar

Apprentice på lvl 50 er ikke så vanskelig å oppnå vil jeg si. Lvl 90 Apprentice er litt verre. Fordi etter lvl 75 er du free for all.. En lvl 200 kan komme og banke en 75 er.. Har ikke sjans der da.. Og det er masse "n00bies" på lvl 50 som prøver pvp for første gang som blir eid av power twinks.

Lenke til kommentar

Etter 1000+ timer online på AO og endeløse timer utenfor på AO sites for å holde seg informert kan jeg trygt si at man blir hekta :smile:

 

Min høyeste karakter er nå lvl 154 (Baylon5) soldat på og som jeg trives med å spille. (3 sol rerolls)

 

Tips: Bli medlem i et guild !! Både for det sosiale nettverket, tips, hjelp til å lvl og skaffe utstyr.

Du har ikke store muligheter å spillet uten cash og gear. Det er først over lvl 80-100 du tjener penger i dette spillet.

 

Det er klar man blir frustert i dette spillet over alle bugs, men spillet (det jo bare et spill:) er såpass komplisert, åpent og med mange muligheter at du blir hekta.

 

Babylon5 Soldier OPEC (guild) RK-1 ta gjerne kontakt

Lenke til kommentar

Det er ikke snakk om å ha en god figur, det er snakk om å ha en figur man er glad i å spille. Selv om mange tror det, er det ikke om å gjøre å bli best. Som alle rollespill, handler det om å sette seg inn i en rolle og følge den. Hvis man spiller for å bli ubertwinket og høyest level kan man heller spille ett single player RPG.

Lenke til kommentar

Jeg synes nå det var vaanskelig å bli apprentice på lvl 50. For det første så er alle n00biene null ranked og du går ikke opp noen ranker fra dem. Det er få rookie'er der som er dårlige. Jeg vet at lvl 75-100 er skikkelig dritt med pvp, men når du kommer sånn 125'ish så kan du rule noen.

 

Jeg vet ikke om det er flere n00bs nå, men det var søren meg ikke lett å skaffe den apprenticen.

Lenke til kommentar

Jeg har ingen problemer med å spille med 56K modem. tidligere spillte jeg en liten periode med 33.6 til og med.. Nå sitter jeg på 10Mb+ :wink:

 

Propel: Drittspill for en som ikke skjønner bedre! kos deg med FPS-spill du, eller kjøp deg en Gameboy, lavpannede postinger kan du spare oss for!

 

Noen som har testet team missions enda? levlet adventurern min fra lvl 76 til 79 på et eneste mission (var litt stort ja..), bossen i sluttrommet kan også være en hard nøtt å knekke..

Lenke til kommentar

Propel har rett, det ER et drittspill, men det hindrer meg ikke i å være hekta og fortsette å spille spillet..

 

70 Doctor, Clan, RK1

70 Soldier, Clan, RK1

52 Engineer, Clan, RK1

103 Meta Physiscist, Omni, RK2

 

De som kommenterte min siste post og sa "Det er jo ikke så mange bugs nå lenger" kan ta spillkontoen sin og putte den lang oppi.. Jeg skal nå lage en komplett liste over alle bugs og alvorlige feil i spillet og poste den her. Dette kan dessverre ta lang tid siden det er så mange av de.

 

Team missions? Team missions gikk rett til h******.

Folk fikk slettet ting og backpacks i inventoryet fordi team mission nøkkelen slettet de når en i teamet valgte seg en team mission.

 

"Ingen", som jeg forutså, gjør team missions lenger. For vanskelige, tar for lang tid, + flere bugs. Alle som gjør noe seriøst i spillet (dvs. ikke sitter og drikker øl ved vannkanten hele tida) GJØR IKKE TEAM MISSIONS, men har gått tilbake til de "gode gamle" single missions, som gir: Raskere XP, Mer loot, Flere Rewards på kort tid, og man dør ikke så ofte. En team mission kan lett ta 8 timer å komplettere.. CASUAL PLAYERS?? My ass !

 

Og ikke kom med teite råd, som at :"Du bør finne deg et bedre team hvis du dør i team missions osv. osv."

Et team vil alltid ha svake ledd uansett hva du gjør. Folk som ikke har peiling, eller en stakkars Doctor som healer teamet og blir aggroet av 5 mobs fra de 5 nærmeste rommene.

 

Jeg hadde et håp om at team missions skulle bli bra, men som vanlig blir jeg og 99% av spillerene skuffet.

Lenke til kommentar

Lvl 131 engineer her :smile:

 

jaja, jeg synes det er ett perfekt spill, men mangler fortsatt en del ting. istedenfor å komme med nye ting hele tida burde heller FC fikse de som er halvveis implementert i spillet.

 

Når man skal gjøre team missions, så har du vanligvis plas i inventory? de som har mistet ting pga de ikke ryddet inventory synes jeg var idiotisk av dem selv, som høy lvl er team missions svært viktig for dem som leter etter ting som soul fragments osv, fordi drop-rate'n er mye større.

 

Ikke alle har begynt med ny char etter lvl 50...kjenner en trader som er lvl 179, sin første char, han kan mer om dette spillet enn de fleste og er uber ennå :smile:

 

Det eneste jeg synes ao mangler er at noen professions (som oss engies) ikke har en sjanse i PvP pga pet blir roota (altså at den sitter fast) av de man sloss mot, dessuten er det ett hav av ting man skal kunne lage, som vi engineers burde kunne, men nei...det har heller ikke blitt implementert ennå :-/

 

Alt i alt er det blitt ett BRA spill etter, nå mangler det bare ting...

 

Selv jeg hadde en lvl 45 atrox enforcer som brukte hagle til den var lvl 30...derfor valgte jeg å lge en ny char som ble min engi, der det meste har gått bra og det jeg har gjort feil er blitt retta som lvl 110+

Lenke til kommentar

Jeg likte ikke dette spillet. Det er lett å si det var fordi jeg ikke spilte det lenge nok, at jeg ikke satte meg godt nok inn i det, at jeg ikke brukte nok tid på det, og det er nok sant. AO var det første mmog jeg spilte, og jeg hadde enorme forventninger. De ble ikke innfridd. Det var lite forskjell i oppdragene, gameplayet var tilnærmet ikkeeksisterende, og historien var heller ikke noe sted å se. Det er mulig at alt det der kommer når du oppnår høyere lvl. ,men jeg synes ikke ett spill kan kalles godt om du må kjede deg i 20-30+ timer før det blir morsomt. Jeg gadd rett og slett ikke mer. (Om alt dette nå er rettet opp ville jeg bli glad om noen sa fra så jeg kan vurdere å begynne å spille igjen. Alikevel vil jeg si funcom er slemme som selger ett spill før det er ferdig.)

 

Ehh, ja. Skrev enkli bare dette fordi noen dissa en eller annen fåmelt stakkar som bare sa at spillet sugde. SÅ. Her en mine grunner.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-17 08:52, Balderac skrev:

Team missions? Team missions gikk rett til h******.

Folk fikk slettet ting og backpacks i inventoryet fordi team mission nøkkelen slettet de når en i teamet valgte seg en team mission.


Det fiksa de relativt raskt med patch 14.1. De fleste i team kjører team-missions nå. Det er ingen grunn til noe annet. Og det tar ikke 8 timer som du sier. Noen bugs er det selvsagt, men ikke i så stor grad som du skal ha det til. Hvis du allikevel mener spillet bader i bugs, kan du ikke sende en liste til Funcom da? Dette er til forskjell fra andre spill under utvikling hele tiden, hvilket betyr at det patches ofte pga endringer (ikke bare bugs endringer). Så da er alle slike rapporter velkomne hos Funcom. Hvis du ikke får noen tilbakemelding fra dem kan du sende listen til meg, så skal jeg videresende den til rette person.

Lenke til kommentar

spilte det mye med engang det kom, men ble så lei av bugs, lag og telefonregninga at jeg slutta.

skal prøve meg igjen nå med cabel å uten bugs...

 

noen som har noen bra råd på carakter++,

regner med at jeg starter med M-A.

 

linker tas imot med takk.

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: magfa på 2002-04-27 00:11 ]

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...