Gå til innhold

Saksøke Mulla Krekar?


Anbefalte innlegg

Jeg sitter å leser om den stakkars mannen som ble forøkt løftet. Dette er virkelig en grov legemsfornærmelse.

 

Hvis politiet i det hele tatt vurderer denne saken........

 

Folk bli slått ned, ranet og voldtatt. Hva gjør politiet? Jo de henlegger saken i store deler av tilfellene.

Syntes det bør innføres en fradragspost på selvangivelsen for Mulla rettsaker.

 

3.4.5 Vil du støtte Mulla?

Ja/Nei.

 

Hvis ja, hvor mye:_________kr

 

 

Jeg blir så provoser av dette landet og hva vi finner oss i noen ganger. Nesten så jeg har lyst til å bli en del av de henlagte sakene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig ville jeg kanskje gitt ham en femmer og det kun fordi det er så latterlig at det får meg til å le.

 

Husker personlig en sak hvor en person ble slått og sparket halvt ihjel.

Det hele ble filmet og tatt opp siden det hele skjedde ved Karl Johan.

Personen som hadde slått og nærmest drept vedkommende gikk fri dog videobevis. Det er sykt det! :thumbdown:

Lenke til kommentar

Hårreisende.

 

Ottos flaggbrenning ble heldigvis henvist til å råtne i statsadvokatens arkiver. Jeg forventer at mulla-saken også blir henlagt.

 

Politiet burde heller brukt ressursene på å få ned henleggelsesprosenten på "skikkelige" saker. Ja, mulla-saken er en fillesak.

Lenke til kommentar

Først løfter shabana mulla, mullar svarer med å anmelde og saksøke shabana.

Dagen etter når mulla skal anmelde saken, blir han filmet av TV2, mulla svarer med å røske mikrofonen ut av armen til en journalist å true kameramannen verbalt...

 

Noe skurrer her...

Mulla anmelder en dame for å løfte han, mens han dagen etter tyr til vold...

Mulla skulle blitt anmeldt og saksøkt, ikke shabana som bare kødda me den idioten....

Lenke til kommentar
Syntes det bør innføres en fradragspost på selvangivelsen for Mulla rettsaker.

Tro nok du må saksøke staten for rettsakene gitt. Det er staten (les: premiefjotten Erna Solberg) som velger å kaste bort penger på å saksøke Krekar med en i utgangspunktet dårlig sak og manglende bevis.

 

Jeg synes dog politiet bør avise anklagen om løfte-saken fordi det er så utrolig uvesentlig og rettsvesenet har mange viktigere saker å ta seg av. Vi kan ikke ha det slik som i USA at folk saksøker restauranter for at maten var for varm :ermm:

Lenke til kommentar
Syntes det bør innføres en fradragspost på selvangivelsen for Mulla rettsaker.

Tro nok du må saksøke staten for rettsakene gitt. Det er staten (les: premiefjotten Erna Solberg) som velger å kaste bort penger på å saksøke Krekar med en i utgangspunktet dårlig sak og manglende bevis.

 

Jeg synes dog politiet bør avise anklagen om løfte-saken fordi det er så utrolig uvesentlig og rettsvesenet har mange viktigere saker å ta seg av. Vi kan ikke ha det slik som i USA at folk saksøker restauranter for at maten var for varm :ermm:

Ikke skyld på Erna Solberg her. Hun har gitt sitt for å utlevere ham, men vi har desverre tåpelige norske lover som beskytter ham. Å endre de lovene vil ta minst åtte år.

Lenke til kommentar
§ 8. Inntekts- og formuesgrenser.

 

      Fri rettshjelp gis til den som har formue og inntekt under bestemte grenser som fastsettes av departementet, dersom de særlige vilkår fastsatt i kap. III Fritt rettsråd, kap. IV Fri sakførsel eller kap. V Fritak for rettsgebyr er oppfylt.

 

      For ektefeller og andre som lever sammen med felles økonomi, skal samlet inntekt og formue legges til grunn. Dersom tvisten gjelder disse personer innbyrdes, eller det i andre særlige tilfeller er rimelig, kan den enkeltes økonomi vurderes isolert.

 

      Samlet vurdering av inntekt og formue skal som regel finne sted også ellers hvor flere personer sammen søker fri rettshjelp, eller hvor andre enn søkeren har reell interesse i de spørsmål det søkes bistand til.

 

§ 24. Hva fri sakførsel omfatter.

 

      Fri sakførsel omfatter hel eller delvis dekning av salær til prosessfullmektig. Dessuten dekkes gebyr og sideutgifter ved saken etter bestemmelsene om fritak for rettsgebyr i kap. V. Den rett som har saken til behandling, avgjør om bevilling til fri sakførsel også skal omfatte rettergangsskritt ved annen domstol.

 

      Fylkesmannen - eller Trygderetten/Rikstrygdeverket i saker etter § 22 første ledd nr. 1 og 2 - kan samtykke i at partenes egne vesentlige og nødvendige utgifter i anledning saken dekkes helt eller delvis. Det samme gjelder partenes utgifter til bistand fra sakkyndige som ikke er oppnevnt av retten. Når en part er pålagt utvidet møteplikt etter lov 13. august 1915 nr. 6 om rettergangsmåten for tvistemål § 115 første ledd jfr. § 199 tredje ledd eller lov 21. mars 1975 nr. 9 om nordisk vitneplikt § 8, skal bevillingen til fri sakførsel omfatte partenes reise- og oppholdsutgifter.

 

      Saksomkostningsansvar overfor motparten kan etter særskilt søknad til fylkesmannen dekkes i unntakstilfeller.

 

      Etter særskilt søknad til fylkesmannen kan bevillingen utvides til å gjelde bistand til å gjøre myndighetene oppmerksom på generelle forhold som måtte ligge til grunn for saken, samt foreslå endringer og forbedringer av lovregler eller forvaltningspraksis.

 

§ 42. Rettshjelp.

 

      Retten skal oppnevne prosessfullmektig når den prøver spørsmålet om fengsling etter § 37 sjette ledd annet punktum eller § 41 femte ledd. Det samme gjelder når retten prøver spørsmålet om pålegg etter § 41 tredje og fjerde ledd, med mindre det ville medføre særlig ulempe eller tidsspille, eller retten finner det ubetenkelig å unnlate å oppnevne prosessfullmektig. Dersom utlendingen allerede har advokat på den offentliges bekostning, skal vedkommende advokat som regel oppnevnes. Oppnevningen faller bort når retten bestemmer det.

 

      Retten skal av eget tiltak og uten behovsprøving gi bevilling til fri sakførsel når prosessfullmektig oppnevnes etter første ledd.

 

      I sak som nevnt i § 34 har utlending rett til fritt rettsråd uten behovsprøving. Dette gjelder likevel ikke i utvisningssaker i henhold til § 29 første ledd bokstav b og c, § 30 annet ledd bokstav b og § 58 annet ledd når det foreligger forhold som nevnt i annet punktum, eller når utlending som har søkt asyl, klager over bare å ha fått tillatelse etter § 8 annet ledd. I andre saker etter loven har utlending rett til ytelser etter lov 13. juni 1980 nr. 35 om fri rettshjelp når de alminnelige vilkårene er oppfylt. Dersom retten tar til følge begjæring om å holde rettslig avhør etter § 36 i sak hvor utlending har krav på fritt rettsråd, skal også utgiftene til juridisk bistand under bevisopptaket dekkes etter lov om fri rettshjelp.

 

      I de tilfelle det er ydet fri sakførsel og fritt rettsråd uten behovsprøving, kan det offentliges utgifter i forbindelse med rettshjelpen kreves helt eller delvis erstattet dersom utlendingen har økonomisk evne til det.

 

 

Brynjars trumfkort er vel dette:

§ 6. Utlevering kan ikke skje dersom det må antas å være alvorlig fare for at vedkommende på grunn av rase, religion, nasjonalitet, politisk oppfatning eller politiske forhold ellers ville bli utsatt for forfølgelse som retter seg mot hans liv eller frihet eller for øvrig har alvorlig karakter.

Ihverfall ønsker han nok at dette sakl gå. Men forskjellige oppfattninger innen rettsvesenet medfører store diskusjoner.

 

§ 12.

 

1. Utlevering kan bare skje på følgende vilkår: 

a) Den utleverte skal ikke settes under rettsforfølgning eller straff fullbyrdes mot ham for noen annen før utleveringen begått straffbar handling enn den han er utlevert for, med mindre 

1) departementet gir samtykke etter § 21, eller 

2) han har unnlatt å forlate det land han er utlevert til, trass i at han i 45 dager uhindret har kunnet forlate det, eller 

3) han er frivillig vendt tilbake etter først å ha forlatt landet. 

b) Han må ikke utleveres videre til en tredje stat for noen straffbar handling begått før utleveringen herfra, uten i tilfelle som nevnt i bokstav a foran. 

c) Han må ikke uten departementets samtykke settes under rettsforfølgning ved ren provisorisk domstol eller en domstol som bare er kompetent til å behandle lovbrudd som det foreliggende i det enkelte tilfelle eller under spesielle unntaksforhold (ekstraordinær domstol). 

d) Dødsstraff må ikke fullbyrdes mot ham. 

2. Til utlevering kan knyttes ytterligere vilkår som det finnes grunn til. 

 

Til orientering har USA gått med på at dødstraff ikke skal benyttes på ham om vi utleverer ham.

 

Ellers synes jeg lovverket her taler for seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...