Gå til innhold

Hva er ditt favorit spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har egentlig ingen yndlingspill, men det beste spillet jeg har spilt, sånn totalt sett må vel være cs... Men på en suveren annen plass kommer Mafia.. Dt er egentlig helt sinnsykt bra spill... 3 plass vet jeg ikke, kanskje underground men det er bare pågrunn av den fanzye grafikken.. Gameplayet og konseptet sux.. Tror kanskje colin mcrae 4 blir konge.. prøvd demoen ( som er 95 % ferdig hehe), og det er utrolig realistisk.. Virker dritbra.. :thumbs:

Lenke til kommentar

Akkurat kjøpt BF: Vietnam.. utrolig kor bra! overgår alt nesten.. Har også Mafia som en sterk 2'er. Spiller også cs me pod-bot (grunn isdn :cry:) og Rainbow Six 3: raven shield. Battlefield Desert Combat er jo også bra.. :) så mange brae, men også fryktelig mange dårlige og.. er feks. veldig skuffet over Need For Speed: underground til ps2.. men men.

 

GTA: San Andreas kommer i oktober!! :D

Lenke til kommentar

Beste spillet gjennom tidene må jo være Metal Gear Solid til PSX, ellers kommer jo MGS2 på en annen plass også har vi jo Freespace spillene som har en utrolig bra historie og gameplay synes jeg.

Ellers er jo D2:LoD, Far Cry, FF7 noen utrolig bra spill

 

-OEH

Lenke til kommentar

Spiller mye forskjellig i dag, men min favoritt gjennom alle tider er Doom. Ser man på det i dag ler man av grafikken, men opplevelsen da jeg første gang koblet opp mitt US robotics 14400 modem og spilte mot en kompis fra gutterommet er ubetalelig.

 

Kunne komme tilbake til den normale verden etter en økt på noen timer og oppdage at jeg hadde glemt å lukke vinduet ut mot vinternatten. Med det resultat at det var iskaldt på rommet og jeg satt og hakket tenner. Mmmm! Får aldri den følelsen igjen når jeg spiller nå til dags.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...