Jump to content

Janivars

Medlemmer
 • Content Count

  839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvilket skjermkort har du? bra sagt :!:
 2. Ja far cry er den riktige vinner, helt klart.. Imponerer på flest områder ! Noe du elsker med far cry er den skjønne naturen.. Veldig god stemning der også..
 3. HÆ? Å holde seg i maskene betyr at man skal være dønn seriøs og følge alle mulig minste retningslinjer hele tida.. Det gjør jo forumet kjedelig og trøtt.. Lærerrikt er det fra før av så det skader ikke å få inn litt latter her også..
 4. Radeon 9200 pro :!: :!: :!: *mobbe teddy* Neida, kjempekort !
 5. Så lenge du har over 50 fps er det ingen problem ! Og da mener jeg INGEN !
 6. Er det noen som vet om det er sperrer i biosen på dell sine hoverkort som gjør at det ikke er mulige å klokke de forskjellige komponentene?
 7. Takk for et fantastisk bidrag til tråden. Du vinner en gratis tur til retningslinjene.. jeg hører at punkt 4 skal være nydelig på denne tiden av året. (Kutt ut unødvendig pjatt.) sinna du var da mann.. Man trenger ikke holde seg helt i maskene her vel, går ann å spytte inn humor nå og da uten at det tar skade..
 8. Jeg skjønte ikke heller hvorfor han ble kicka og jeg er smart ! Fordi han hun uten liv ? Skulle man bli kicka for noe slikt ?
 9. Husk at både Nvidia og Ati har tukla med driverne sine slik at resultate hoppet i 3dmarks er bedre enn de virklige resultatene..
 10. Det x800 XT kortet der er jo noe av det aller beste som finnes da.. Gå for det..
 11. Men de vet vel at det kommer til å selge i store mengder så de kjøper vel inn kraftig slik at det holder til de fleste som skal kjøpe det med engang.. ?
 12. GPU = kjerne ik sant.. ? jaok, men har de lov til dette da? Det vil jo minke salge av skjermkort for Nvidia og Ati da ..
 13. Er det ikke fler.. ammygod Og jeg som ikke liker å update..
×
×
 • Create New...