Gå til innhold

DiMage Z2, Olympus C-750 UZ eller Canon Powershot?


Anbefalte innlegg

Uff! Det er vanskelig å bestemme seg! Valget mitt hadde falt på DiMage Z1 for et par uker siden, men da det ble så mye problemer med å få kjøpt det, falt planene i grus... :)

 

Nå har DiMage Z2 kommet. Har ikke hatt ork til å lese hele pressemeldingen fra Minolta. Synes det er dumt at de ikke kunne lagt ut en kort og grei - "What's new" artikkel om Z2 vs. Z1. Er det noen som i korte trekk kan si meg hva som er forbedret med Z2 fremfor Z1? Med unntak av bildeoppløsningen.

 

Z2 ligger nå på rundt samme pris som C-750 UZ, og Canon Poweshot A80 er noen hundrelapper billigere. Så litt på 750, og syns at LCD skjermen så latterlig liten ut.

 

Jeg håper noen kan svare meg ganske raskt på dette. Jeg må få bestilt kameraet i dag, for jeg skal ut å reise i neste uke, da planen er å ha med mitt nye kamera.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei ingen god oversikt over forskjellene mellom Z1 og Z2, men kanskje gi deg noen hint:

 

Hoved forskjellen er nok oppløsningen: 4.2 Mpix, mener jeg har lest at det er en ny (forhåpentligvis) forbedret optikk. Husker jeg ikke helt feil er video oppløsningen også oppgradert.

 

Er nok ikke så mang som har sett på dette kameraet da det er relativt nytt, fant allikevel en "review" av en pre versjon av kamereaet (se link under), mulig denne vil gi deg noe ekstra.

 

http://www.bytesector.com/data/bs-article.asp?ID=252

 

mvh

ØyvinJ

 

PS! Ta også en titt på disse linkene:

http://www.steves-digicams.com/pr/minolta_...2004_z2_pr.html

http://akam.no/art.php?artikkelid=5610

Endret av oyvinj
Lenke til kommentar

Må jo si at dette var toppen av latskap! Du skal kjøpe et nytt kamera, men gidder ikke en gang å lese pressemeldingen...latskap kjenner tydeligvis ingen grenser.

 

Jaja, tror i hvertfall at Z2 er et godt kjøp til de fleste formål. Jeg venter til jeg får lest noen tester før jeg bestemmer meg for om det blir kjøp. Forskjellene i forhold til Z1 er nok så små at dette uansett er et tygt kjøp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...