Gå til innhold

Hvilken Mp3-spiller?


Anbefalte innlegg

Jeg har en venn som skal padle i canada en månes tid i sommer. Han ønsker å ha med seg en Mp3-spiller. Problemet er at det ikke er så lett å få ladet opp slike ute i ødemarka. Vet dere hvilke mp3-spillere som har lange batteri-tider? Evt. hvilke som bruker AA eller AAA-batterier så de kan skiftes under veis?

 

Budsjettet er rommelig så selv de dyre mp3-spillerene kan komme i betraktning hvis batteri-tiden er lang. Lagringskapasiteten trenger ikke å være så all verden så alt fra 256MB skal gå greit.

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt JensOfSweden mp300 snart en uke og er veldig fornøyd!

 

Batterikapasitet oppgis til 26 timer, med et 2300mA AA batteri (vet ikke om dette er vanlig mA). Spilleren kom med lader og to 2300mA oppladdbare batterier (kan hende dette var introduksjonstilbud eller noe), og uten at jeg har tatt tiden så vil jeg si at de holder sykt lenge :)

 

Ellers er spilleren på 256/512 mb, har god lyd (men litt dårlig form på medfølgende propper), radio og opptaksfunksjon (fra radio, line in og som diktafon).

 

Anbefales

Lenke til kommentar

Tusen takk for tipsene folkens :)

 

De kommer nok til å bruke vanlige ikke-oppladbare AA-batterier, og jeg renger med en 10-pack vil holde til noen timers bruk hver dag i en måned. (en 10-pack koster bare noen tikroninger, mens en tipack med 2300 mAh oppladbare batterier koster jo en liten formue.)

 

PS. Et lite spørsmål på tampen: Varer ikke oppladbare batterier ca like lenge som oppladbare i mp3-spillere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...