Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Tilgang på nettverk


Anbefalte innlegg

Har reinnstallert winxp på den stasjonære pc`n. Når jeg prøver å gå inn på shara på denne maskinen fra den bærbare (som også har winxp) får jeg feilmeldingen "\\maskinavn er ikke tilgjengelig. Du har kanskje ikke tillatelse til å bruke denne nettverksressursen...." osv.

 

Det som er så merkelig er at når jeg er inne på en bruker på den bærbare og prøver å komme inn på sharet på den stasjonære får jeg denne feilmeldingen, men når jeg er inne på en annen bruker får jeg opp et vindu som ber meg skrive inn brukernavn og passord for å komme inn på sharet. ??? Aner ikke hva dette brukernavnet skulle være siden jeg ikke kan huske å ha skrevet noe brukernavn eller passord når jeg innstallerte windows.

 

Før jeg reinnstallerte windows på den stasjonære hadde jeg ikke dette problemet, da kunne jeg bare gå rett inn på sharet uten å skrive noe brukernavn og passord. Det er heller ikke noe problem å gå inn på sharet på den bærbare fra den stasjonære pcn. Må jeg inn på administrative verktøy og stille på noe policy greier for å få tilgang uten noe mukk?

 

Har ikke noe brannmur aktivert heller. Noen som har en ide?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vært inne i Administative verktøy -> Lokal sikkerhetspolicy og titta. Er jeg på rett kjøl? Dette irriterer meg så grusomt :scared:

 

Husker jeg fikk denne feilen en gang jeg hadde en 3. parts brannmur innstallert (norton internet security 2004) det retta seg da jeg disabla den. Men nå bruker jeg ikke engang den innebygde brannmuren..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...