Jump to content
Sign in to follow this  
Zaxo@bf.no

Hovedkort+minne problem

Recommended Posts

har kjøpt meg en ny data og satte inn:

 

 

Abit KV8-MAX3

 

Corsair XMS3200LL

 

også satt inn:

 

AMD Athlon 64 3200+ 2Ghrz

 

powercolor radeon 9800 pro 128 mb

 

western digital caviar

 

Jeg får feilmld om at det er en driver hos skjermkortet som skaper problemet, men jeg har prøvd cat4.2 samt en omega driver. Begge to gir like utfall.

Det var en som sa at minne og hovedkort kanskje ikke var helt overens..?

 

Skal formatere PCen en gang til og legge inn alt på nytt, men ville bare vite om minne og hovedkort passet sammen, om det er en driver så kan det være at formatering, eller den nye 4.3 driveren gjør susen

Edited by zaxowen

Share this post


Link to post

Var dette et rart spørsmål eller??

ingen som har svart ut av alle 38 stk som har sett den?

 

Nei nei...

 

jeg bare lurte på om komponentene passet sammen, siden jeg skal kjøpe en ny rambrikke og vil ikke kjøpe enda en av samme merke om det ikke er rett...

 

forresten, er det mulig å kjøpe en corsair brikke og en annen? eller blir det bare kluss da?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...