Gå til innhold

Valg av digitalkamera?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har ganske liten peiling på digitalkamera, men har lest meg frem til en god del info nå de siste to dagene slik at jeg har en viss oversikt. De jeg muligens har kommet frem til er Canon Digital Ixus 430, Olympus Camedia C-750 Ultra Zoom og Canon Digital Ixus 500.. Jeg ville likt å fått tilbakemelding på disse kameraene angående pris/ytelse, pluss og minus med finesser osv..

 

Dette kameraet skal brukes av foreldrene mine som er 44 og 45 år. Jeg sa at kanskje Ixus var en god løsning, men han synes det så så lite og "knøttete" ut. Muligens vanskelig å holde i ro og dårlig ergonomi. Mamma derimot synes det så lite og søtt ut. Akkurat noe for henne. Derimot så er det pappa som skal betale og dermed har han mest innflytelse. Han synes ikke det var viktig at det hadde noen bra muligheter for å ta opp film, siden det ikke var dette det hovedsakelig skulle brukes til. :roll:

 

Vel? Hva synes dere? Kom gjerne med andre forslag med argumentasjon også. Jeg har sett litt på Canon PowerShot S1 IS, men lurer kanskje på om det blir for dyrt. Men man vet aldri? ;)

 

På forhånd takk. :)

 

Edit: PS! Hva er egentlig forskjellen på C-750 og C-760 Modellen til Olympus untatt utseendet og 4.0MP V 3.2MP? De koster jo tilnærmet akkurat det samme..

Endret av zimen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...