Gå til innhold

Mp3 spiller på 6230


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kan ikke akkurat uttale meg om 6230, men jeg bruker Nokia 7600, som også har mp3-spiller.

Jeg har et fulladet batteri ca 2 dager, og da kan du regne 8timer med musikkspilling. Batteritypen på telefonen er BL-5C noe som også sitter i 6230, så jeg vil anta at det er noenlunde det samme, om ikke mer pga 7600 har en noe mer batterikrevende prosessor og skjerm.

 

Lydkvaliteten er faktisk ganske bra, men de hodetelefonene som følger med 7600 høres litt plastikk-aktige ut, og iom at 6230 bruker samme Pop-Port grensesnittet som 7600 antar jeg at det ikke er mulig å bruke et annet headset, med mindre man lager et selv. Dessuten tror jeg ikke hodetelefonforsterkeren er kraftig nok til å drive noe særlig større enn de som følger originalt med.

 

Men drit i det, mp3-spiller på mobiltelefonen er først å fremst et frynsegode, vil du ha lydkvalitet kjøper du heller enn ordentlig mp3-spiller og et separat headset.

det fungerer veldig bra for meg som tar mye buss, og jeg er fornøyd med kvaliteten!

Lenke til kommentar

Hvordan er det å legge inn musikk på n7600 da? Er det lettvint? Regner med det er omtrent likt på n6230 og de nettbutikkene ej har vært i kontakt med vil ikke anbefale noe større minnekort enn 128mb. Det vil si at det ikke er allverden med musikk en får plass til. Det vil føre til at iallefall ej kommer til å ha behov for å bytte ut musikken ganske ofte og da hadde det vært greit om det er en forholdsvis smertefri prosess :)

Lenke til kommentar

Nå er det ikke noe minnekort på min telefon da, men det følger med en USB-kabel og programvare, som når innstallert, viser telefonen som en ny enhet i "Min Datamaskin"

Enten kan du gå via Nokia's eget musikk-upload-program, eller gå inn i Min Datamaskin og dra filene over.

 

Når det gjelder tilslutningen på Nokia 6230 så står det på Nokia's produktsider bla.a dette, under Kommunikasjon:

-Pop-Port™-grensesnitt.

 

Dette er den nye kontakten som nesten alle nye Nokia'er har hatt siden 7210, untatt Series 60-telefonene som 3650 osv...

 

Dette medfører en av to:

1. Nokia leverer med et headset påmontert Pop-Port kontakt

eller 2. De leverer med et Pop-Port->Jack adapter som gjør det mulig å anslutte 3,5mm jackplugger som finnes på de aller fleste headset's.

(noe jeg personlig tror er lite trolig...)

 

Men uansett er det ikke noen grunn til å fortvile, jeg velger å kalle meg selv en hi-fi entusiast, og selv jeg kan nyte å høre på musikk ut fra de medfølgende hodetelefonene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...