Gå til innhold

Nytt Superfarlig virus i omløp!


Octavian

Anbefalte innlegg

Virus Advarsel

hvis [email protected] legger deg til i MSN listen sin så ikke godta!! det er det farligste MSN virus til dags dato!!!

 

Der er snakk om en Trojaner, som vil slette alle data i bootsektoren på din harddisk. Og ikke bare det - viruset hopper over på evt. løse disketter og CDr som ligger i nerheten av PC'en, inntil 100 meter vekk. Det setter inn frekke setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PC'en, og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut...

 

Det skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lese bokstavene, og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din. Det fjerner også etikettene på alle diskettene og cdne dine.

 

Det repartisionerer ram brikkene dine, og overklokker CPUen så mye at den brenner opp.

 

"Hei" sladrer til myndighetene om ALT du gjør, legger 5 liter for mye sprit i bilen din og sørger for at du blir stoppet i tollen.

 

Når du er på lan så nuker den pcn til en mest volelige personen, og sender net send senere med hvem som gjorde det, altså deg.

 

Det roter med termostaten i kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg. Det lager falske penger med PC'en og legger dem i lommeboken din. Det dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen, og snur søppelkassen på hodet.

 

Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten.

 

Det sørger for at pæren på do går, og gjemmer reservepærene.

 

Det avmagnetiserer Domino-kortet ditt, sletter alle videoene og forvrenger lyden på alle CD'ene. Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen.

 

Det gir telefonnummeret ditt til din ex samt alle kreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker alt ølet ditt og lar sine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester.

 

Det bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrur stekovnen på fullt og putter katten din inni.

 

Det legger dyre porno på PC'en din, og sender e-post til politiet for å sladre.

 

Når du er i ferd med å komme for sent på jobben, gjemmer det bilnøklene og legger en død rotte i matboksen og legger ølkorker i stedet for salami på brødskivene dine. Det justerer eggkokeren, slik at eggene blir grønne og hardkokte. Det bytter ut majonesen med lateks sparkel når du skal ha gjester.

 

"Hei!" vil få deg til at stemme på FRP.

 

Det vil også helle sukker i bensintanken på bilen din, barbere vekk dine øyenbryn, mens det kommer med frekke forslag til din nåverende venn/veninne bak din rygg og foretar uhemmede innkjøp med VISA kortet ditt.

 

"Hei!" kan flytte bilen din rundt på P-plassen, så du ikke kan finne den, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer. Med din stemme vil viruset legge slibrige beskjeder på din sjefs og Pål Bang Hansens telefonsvarere. Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyke og legger aldri ned toalettsetet.

 

"Hei!" vil fremstille amfetamin i badekaret ditt, mens det steker bacon på kjøkkenet, som det så glemmer, og raser ut for å jakte på gamle damer med din nye selvgående gressklipper mens du er på jobben.

 

Dette er bare noen få av symptomene, så pass på.

Endret av ZeeTa
Lenke til kommentar
Annonse

[1] Random productId 8760622 from global

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...