Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei..

 

Måtte nesten starte min egen tråd nå når jeg skal begynne og modde kabinettet mitt..

 

Jeg var litt heldig og få kjøpt et kabinett med en som går i klassen min som han ikke brukte pga han kjøpte seg et nytt.. Tanken er nå at jeg skal modde det, skal bare bruke rammen på det "originalt", det meste annet skal lagest nytt.

 

Grunnen til at prosjektet kallest double decker er at jeg har funnet kanskje et samme kabinett til, og det disse kabinettene er jo GANSKE små, miditower eller noe sånt. Så jeg skal lage til en "under" avdeling også :D .

 

Har ikke batteri til kameraet, men jeg får det snart så da blir det bilder...

 

-Ting som brukest

* 2stk kabinett

* Plexiglas

* Varselteip

* Kald katoder

* Uv-reflekterende kabler til ide,floppy osv.

* Siden jeg heter drage, så må jeg jo selfølgelig ha en drage i sidevinduet, hvordan dette blir er jeg ikke helt sikker på enda (oppdatert)

 

Det var alt for denne gang, bare det jeg kommer på akuratt nå. Planen er og melde det på casemod compoen, men siden jeg bare bruker rammen fra et kabinett, vil det si at jeg skal delta i den "avdelingen" for hjemmelagde eller for modding av andre kabinetter ?

 

Kommer snart tilbake med flere oppdateringer forhåpentligvis med bilder!

Endret av SirAnderz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bilder kommer, mutra har rota vekk batteriladeren sjønner dere :p

 

Men når jeg skal lixom "feste" di to kabinettene - noen tips til hvordan jeg kan gjøre det ? Har tenkt på sveising. Får se :D

 

Glemte og skrive noe om varselteipen, vi får se. Har en liten følelse av at det skal bli kult - men vi får se, hehe.. *editere første topicen litt, kom på noe*

Endret av SirAnderz
Lenke til kommentar
Har desverre ikke fått fatt i noe batteri enda.. Skal lete litt mer..

Men er det noen som vet om en plass der jeg kan sende inn cd rom eller noe sånt til reperasjon ? Har en sånn cd rom her med sånn liten utgang for og si det sånn, vet ikke helt hva det heter og den bare spytter ut cden.. Noen tips ?

Slot In?

Lenke til kommentar

Har nå fått til noen bilder.. Har 3 her så lenge som beskriver det jeg skal gjøre, så når jeg har fått det andre kabinettet får vi se hva som skjer da :p

 

1liten.jpg

Her er jo da kabinettet som du ser innen fra.. Har tatt vekk floppy rammen, har ikke helt bestemt hvor den skal sitte. Cdrommene tror jeg skal vries 90grader rundt (opp) sånn at cd romen kommer ut oppå toppen.

Den gule streken er der jeg skal kutte det andre kabinnetet og feste på dette for og få plass til strømforsyning evt hardisk, veit ikke enda :p

 

2liten.jpg

Her er kabinettet utenfra, sånn som det ser ut originalt, må jo ha litt sånne bilder :) (pluss litt snikreklame fra hvordan lodde guiden)

 

3liten.jpg

Her er side dekselet etter jeg har pussa kanskje en time eller noe sånt, tror det var litt mindre men anyways, skal ta litt til der, bla annet på kantene osv.. Kabinettet skal senere lakket crom eller sølv, vet ikke enda.

 

Dette er altså snakk om et q-tech som skal gjennom ganske så store modifiseringer altså :p

 

Hva syns folket etter bilder ? :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...