Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Noen som har noen erfaringer med Direct Connect


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er en av de uheldige som sitter med Kvalito IT som bredbåndsleverandør, men nå ser det ut som det nærmer seg kroken på døra for dem. Etter å ha lest om all kritikken om Kvalito IT her på forumet, tenkte jeg å forhøre meg litt om erfaringer med andre leverandører av ADSL.

 

Sånn i utgangspunktet er det to leverandører som er aktuelle for meg, Bluecom og nå kanskje Direct Connect. Bluecom har jeg erfaringer med på jobb. Der funker alt helt glimrende, hastigheten er helt topp og ikke noe å utsette på det. Det som kanskje er å utsette på Bluecom er at man må betale ekstra for fast IP pluss at det er litt dyrere enn Direct Connect. Men jeg betaler gjerne noen kroner ekstra om Bluecom er mer stabilt enn Direct Connect. Nå har det seg slik at firmaet jeg jobber for er forhandler av Bluecom slik at jeg klarer kanskje å få fast IP adresse inn i den vanlige abonnementsavgifta. Direct Connect hørte jeg faktisk først om her på forumet. Jeg var inne å kikka litt på hjemmesida deres og det så jo ganske lovende ut...Gode priser og fast IP i abonnementsavgifta. Men i og med at jeg ikke kjenner noe til denne leverandøren, henvender jeg meg nå til dere her på forumet for input på hva jeg bør velge...

 

På forhånd takk!!

 

-TE-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Må bare nevne at uploaden er tragisk også.

 

Hvorfor er ikke alle som NGT?

Min opploade er også ikke det som eg betaler for, men har snakket med dem og de ser på saken.

 

NGT har også hatt problemer med sitt utstyr, så bluecom og andre er ikke de eneste som har problemer av og til. Men får vel legge til at eg ville har NGT med kan ikke få dem, dessverre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...