Jump to content
Sign in to follow this  
fabio

Minne-problemer

Recommended Posts

For en tid siden begynnte pc'en å oppføre seg ganske merkelig; den fyller opp minnet med tilsynelatende ingenting for så å gå tilbake til normalt... Når en summerer opp hvor mye minne de kjørende prosessene bruker er det ikke i nærheten av brukt fysisk minne.

 

Jeg har formatert pc'en og tatt rammen inn og ut. Kjører XP home, har amd xp2000, msi kt3 ultra2 hovedkort. Rammen er av typen Twinmos og er en brikke på 512 MB. Pc'en er ca. et og et halvt år gammel og problemene med rammen oppsto for ca 3 måneder siden.

 

Har også prøvd å kjøre windowwasher, det reduserer minnebruken til det normale men det fylles sakte med sikkert opp igjen (2-3MB per minutt)

 

Noen som har peiling på hva som kan være feil?

 

(Har selvfølgelig antivirus som er nylig oppdatert+ at jeg nettopp formaterte)

Share this post


Link to post

Etter å ha testet litt og lagt merke til kjørende prosesser når minnet fylles tror jeg at det kan være et explorer.exe relatert problem. Det er somregel rett etter at at jeg har startet enten "min datamaskin" eller IE at problemene starter. Når jeg avslutter "min datamaskin" og IE så tar det et par minutt så går minnet tilbake til vanlig. Og når jeg starter windows oppgavebehandling mens minnet er proppa fyllt hender det at den oppgir et minnebruk på opptil 300MB på explorer.exe...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...