Gå til innhold

LCD Problem


Anbefalte innlegg

Satt og testetut lcd displayet mitt i sted. Det er et paralellt 4x20 display av denne typen. Lyser fremdeles som det skal, men får ikke opp teksten. Sluttet bare å virke uten noe forvarsel. Noen som har vært bortinoe liknende eller har noen ide om hva det kan være? Virker som det ikke klarer å motta signalene fra paralellporten på pcen. Gått over alle loddinger, og de er som de skal..

 

Edit: fikset link

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

God dag, God dag!

Har et lignende display selv, jeg drev med litt leking med det displayet. Og fant ut at dersom du har loddet på 10k ohms potmeteret og det ikke fikk kontakt vil ikke teksten vises. Dersom du ikke har loddet på et 10k ohms potmeter prater jeg om ledningen du loddet på pin 3 på displayet som går til jord via molex-kontakten!

 

Sjekk at ledningen er riktig loddet til displayet samt riktig loddet til potmeteret, dersom du har det, og om du har koblet det videre til jord!

(Er det ikke noe av dette ville jeg se om det fantes en mulighet til at noen ledninger eller bare noen korder bedrører andre punkter!! VIKTIG at det ikke gjør det :D)

 

Håper dette kan hjelpe :D

 

(P.S.

koder er de "små ledningene" som ligger inni selve "LEDNINGEN" hehe..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...