Gå til innhold

Tips til cs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+1374861

ikke spill agresivt.

strafe (dodge) en del på lang-avstands kamper.

skyt 2 og 2 eller 3 og 3 kulers burst.

hold nede knappen mens du beregner rekylen i nærkamp.

tweak spillet for mest mulig fps (glatt).

prøv å sikt kun etter hodet, lær deg til det.

rens musa skikkelig, evt. få ny mus.

musematta bør være ren, evt. få ny musematte.

få deg kjøpescript for raskere kjøping.

finn den sensitivityen du liker og bruk kun den.

spill mot folk som er bedre enn deg.

spill på servere med lite folk for mer 1on1 trening.

få deg klan for kamptrening.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

hva slags klan er det du er i?? (så på nicket ditt)

er dere i clanbase? er dere på irc?

er dere veldig aktive? spillt noen kamper?

 

jeg er selv [Lord//viCtim.no]. holder til på quakenet @ #lords.cs

 

håper på svar fra deg ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

joda jeg er Lord enda.

er ikke aktiv akkurat nå pga. driver og skifter fra ISDN til ASDL, men hvis du spør riktige Lords klanen så vet de nokk hvem jeg er ;)

 

http://www.clanbase.com er plassen for å registrere klaner som sagt, og irc @ #counterstrike.no på irc.homelien.no eller irc.quakenet.org er plassen for å spørre etter PCW (Practice ClanWar) eller CW (ClanWar (offisielt på clanbase)).

 

om vi er store? vi har to avdeliger i klanen da. en i norske ladderen på clanbase og en i svenske. den jeg er i (den norske) har ikke spillt noen offisielle kamper enda så vi driver bare og trener. den svenske avdeligen er akkurat nå på plass 33 i den svenske ladderen med 6 wins og 0 tap ( http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=6...wars=1&lid=220) . tror de skal klatre ett stykke høyere. de har spillt uavgjort i PCW mot Suspects som da er nummer 2 i norge (av 1400 klaner).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

mulig du har sett meg inventum. ikke spør meg. spiller litt over alt ;)

 

akkurat nå er jeg mest på en server som heter Art of WaZ der de fleste "top-notch" klanene holder til. for å nevne noen: MA, Gravity, NoName, Suspects, Lords (hehehe), sX, S... med mer.

 

jeg har ikke ICQ men vurderer sterkt og legge det inn da Malchot (bomma litt på nicket??), har spillt litt StarCraft og der bruker alle ICQ, så jeg får ikke kontakta noen folk jeg kjenner derfra, har bare nummerene liggende : får see hva det blir til...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

jobber ikke her nei. går på media og kommunikasjonslinja på skole så jeg har en del timer på dataen der som går med til å svare på diskusjoner. er intresert i hardware nå siden jeg har planer om å oppgrader skjønner du.

kunne tenkt meg å jobbe her da ;)

Lenke til kommentar

Victim:

Jeg så etter den serveren (Art of WaZ) på lista mi, men jeg har den ikke.. Og jeg orker ikke oppdatere server lista mi. Hadde du giddi å slengt ip'n opp på sia her eller noe? Jeg vil sjekke åssen jeg ligger ann. Spilte litt mot NoName og suspects på Northlan, og de var gode ja. Men ikke såååå gode liksom. Spiller mest på GS servere og vil gjerne prøve noe mer krevende. Det er vel ikke noen som cheater der heller vel. Siden det er bare bra folk der. Det hender litt for ofte at folk jukser på offisielle servere som kjører stats.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

hva heter du i CS zimen??

problemet med Art of WaZ serveren er at du må ha passord (frå klanen eller hvis du kjenner en [WaZ] fyr som gir det) for å komme inn. hver klan har sitt passord. Bare anerkjente klaner får slippe inn slik at konkurransen blir hard, til en hver tid. hvis du har en klan så kanskje du kan spørre [WaZ] folka om dere kan få passord.

hvilken serverer bruker du å spille på? jeg spiller selv en del på MASK cs_deathmatch serveren. det er jo bare for å øve aim for den bana er jo drit kjedelig egentlig. er du på IRC da? merker en del folk her bare har ICQ og slikt....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...