Gå til innhold

Hjelp til valg av MP3-spiller og headsett


Anbefalte innlegg

Jeg skal ha meg MP3-spiller m/ hodetelefoner av god kvalitet i forhold til pris. Men design og størrelsen på MP3-spilleren er viktig, den skal være så liten som mulig og veie så lite som mulig. Den bør ha radio. Lydkvalitet og funksjonalitet forøvrig er selvsagt viktig, og "kvalitetsfølelse". Ikke billig plastikk.

 

Koss Porta Pro har jeg hørt mye bra om, så er sikkert et solid valg, men skulle gjerne hatt noen "plugger" istedetfor hodetelefoner - litt mer diskrèt. Noen gode forslag til øreplugger? Jeg har nå forgjengeren til Sony Fontopia MDR-EX51LP, kjøpt for et par år siden, som jeg synes gir god lyd. Er disse bra?

Endret av caluna
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm jeg har både Portapro og Sportapro og begge leverer så det suser. Har overhodet ikke hørt plugger som er i nærheten engang. Javisst er plugger mer diskrete, og kanskje mer praktiske.... eller kanskje ikke - plugger er bare praktiske om du har ører som er kjemisk rene for ørevoks - mine er det iallefall ikke. Oki, skulle bare råde deg til å glemme plugger og heller støve avgårde for å kjøpe deg Portapro (om du bryr deg om god lyd) eller Sportapro (om du er en tilhenger av å bruke sykkelhjelm eller caps og trenger hørelurer som også kan justeres til å benyttes rundt bakhodet - det kan desverre Portapro ikke)

Mp3 spiller-råd kan du desverre ikke få av meg - jeg bruker jazpiper og er fornøyd, så jeg har en mistanke om at jeg er litt ukritisk av meg.. (men ikke når det gjelder høretelefoner - der er kun det beste godt nok)

Lenke til kommentar

Jeg testa Koss Sporta Pro på Creative'en min her om dagen, og jeg ble alt annet enn imponert. Alt for mye bass, og generelt dårlig lyd. Synes ørepluggene Sony MDR-EX71SL låter mye bedre. Mye klarere lyd i hele frekvensområdet. Ikke like mye bass, men totalt sett bedre lyd, ihvertfall til den musikken jeg hører på.

 

mvh

Pantera

Lenke til kommentar

virker jo som om du søker et et par perfekte produkter her. Billig og bra er to ord som ofte ikke kan nevnes i samme åndedrag.

 

Men, uansett. Om jeg skal anbefale noe så ville jeg anbefalt iRiver IGP-100 med 1,5GB (1,35 on) med gjerne enten Koss Porta Pro, eller om du vil ha litt bedre lyd, men er MEGET forsiktig med de; Denon AH-D650. Enda et alternativ er Sennheisers HD 497.

 

mvh Lars Pedersen

Lenke til kommentar
virker jo som om du søker et et par perfekte produkter her. Billig og bra er to ord som ofte ikke kan nevnes i samme åndedrag.

 

Men, uansett. Om jeg skal anbefale noe så ville jeg anbefalt iRiver IGP-100 med 1,5GB (1,35 on) med gjerne enten Koss Porta Pro, eller om du vil ha litt bedre lyd, men er MEGET forsiktig med de; Denon AH-D650. Enda et alternativ er Sennheisers HD 497.

 

mvh Lars Pedersen

Bra lyd ja, iGP-100 rokker så det griner når det gjelder lyd og kvalitet. Har porta pro men skal kjøpe meg ur40 til de. Har du en liten link til litt info om de Denon?

Lenke til kommentar

Koss Portapro eller Sennheiser PX100

PX100 ser ******* "plastic fanstastic" ut, men det er plastikk rundt aluminiumet ;)

 

edit : jeg kan anbefale deg en Ipod 20gb! litt dyr, men du får deg en skikkelig bra mp3 spiller og da bruker du Koss Portapro eller Sennheiser PX100 som gir flott lyd ifra seg!

 

lykke til med valget :thumbup:

Endret av Jonki
Lenke til kommentar

Sjekk ut JensOfSweden mp110 (forrige versjon) eller mp300 (kommer i begynnelsen av mars). Veldig bra på deisgn, liten og hendig med alle funksjoner (som iaff jeg ønsker meg).

 

www.jensofsweden.com se også på hw.no sine tester sider, og på prisguide for brukererfaringer.

 

Jeg hadde selv tenkt på mp110, men syntes det var dumt uten line in. Så "plutselig" en dag såg jeg at mp300 kommer! Alle ulemper med 110 modellen er borte, og 300 har tilogmed radiosender! Siklet på denne en stund nå, og kommer til å kjøpe når den kommer. Kanskje billigst å bestille fra Sverige (ser den til 2800 der mot 3000 i Norge : http://www.mp3spelare.com/product.asp?intProdID=23).

 

Er det forresten noen som vet hvordan det er med toll på en mp3 spiller til 2800 kr fra Sverige til Norge?

Lenke til kommentar

Har nettopp kjøpt begge deler selv, og jeg endte opp med Jaz Piper Ubit-3 og Sennheiser PX-100. Veldig godt fornøyd med begge to.

 

Ser at noen nevner at PX-100 virker el cheapo, noe som var mitt førsteinntrykk også. Heldigvis tok jeg feil ;) De leverer varene, og er mer enn solid nok, med mindre du skal ha de på når du spiller fotball eller noe.

 

Når det kommer til spilleren hadde jeg mye samme kriterier som deg; den måtte være liten og lett, ikke "hakke", ha god lydkvalitet, ha plass til litt musikk og den måtte være solid. Godt fornøyd med kjøpet i forhold til prisen. :thumbs: Ett stort pluss er jo at den ikke krever noen drivere, og at den fungerer som pendrive også.

Lenke til kommentar
Tror disse ørepluggene skal være ganske bra:KOSS "The Plugg"

"The Plugg" er forferdelige.

 

Om man må ha øreplugger er vel Etymotic Research eller Shure sine produkter ganske bra. Blir fort litt dyre og ikke så lett å få tak i, kan jo evnt prøve Sony exp-71 eller hva de nå heter...

 

Ipod er forresten overraskende liten...

Ok... Beklager min tvilsomme uttalelse da! Har aldri testet "The Plugg" selv, men bare hørt gjennom kamerater at de skulle være ganske ok...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...