Gå til innhold

Test av Fujifilm Finepix S7000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ahh da var det konstatert, siden jeg har null peiling fra andre kamraer hviste jeg ikke om autofokusen på mitt nye s7000 virkelig var treg eller om det bare er jeg som er utolmodig. Savner også hjelpelampe hadde hvert kjekt, men er nå fornøyd alikavel, holder et par år tenker jeg. Til jeg begynner å bli flink til å fotografere da vil jeg nok ha meg et bedre kamera.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Supert med nyttige linker :thumbup:

 

Jeg er godt fornøyd med mitt s7000 jeg også. Selvfølgelig ikke like bra som digitalt speilrefleks, men det koster jo bare halvparten så mye og er mer kompakt, så det blir et godt kompromiss for min del.

 

Jeg føler at kameraet har mye forbedringspotensialet i firmwaren sin, jeg har sendt mail til fuji og spurt om det kommer firmware oppdatering men har ikke fått svar enda.

 

Kanskje det hjelper om alle s7000 brukerne maser samtidig? :devil:

Lenke til kommentar

:D Jeg har også sendt en mail til Fuji angående muligheten til å få flere valg ang. komprimering. Var jo veldig klar over dette da jeg kjøpte kameraet, så "problemet" syns jeg ikke er så stort, men ville jo vært bra med ny firmware.

 

Anbefaler å kjøre bildene gjennom Neat Image, http://www.neatimage.com, for å fjerne støy. Bildene blir utrolig bra etter en liten støyfjerning. Man kan laste ned ferdige støyprofiler for S7000, og dette anbefales!

 

Ellers anbefaler jeg også Irfanview, http://www.irfanview.com, til å se på bilder. De har en plugin som gjør at man får åpnet S7000s raf-format. Desverre blir disse snudd 45 grader, men har sendt en mail til "mannen bak" irfanview, og han skal kontakte han som laget pluginen. Forhåpentligvis er dette fikset i neste verson, og da er det virkelig enkelt å ta bilder i RAW, for så å gi de en svært lett komprimering til jpg eller jpeg 2000 :thumbs:

 

 

Ellers anbefales Dpreviews Fuji-forum, http://www.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1012,

her er det mange med S7000!

 

 

 

Veldig fornøyd med mitt S7000! :D

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...