Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ingen tvil om at vi kunne ha testet flere telefoner enn det vi gjør i dag, hvis vi hadde hatt andre kriterier og testprosedyrer.

 

En eventuell måte å gjøre dette på hadde vært å skrive en såkalt "samlebåndstest", hvor vi åpnet pakken med telefonen, for så å skrable ned fortløpende hva vi syntes om design og innhold. På denne måten kunne en test vært klar på en til to dager. Problemet hadde derimot vært at vi ikke hadde rukket å bli "kjent med" telefonen, slik at små irritasjonsmomenter som merkes i hverdagen lett kunne ha blitt oversett.

For eksempel blir mange telefoner ultratrege etter et visst antall meldinger i innboksen, noen har dårlig lakk slik at de skrapes opp etter få dager i lommen, noen telefoner har små "bugs" som ikke merkes umiddelbart etter man har tatt telefonen i bruk, men som kan irritere brukeren grenseløst over tid.

Ovenfornevnte problemer er bare en liten smakebit på hvorfor vi har valgt å prioritere lengre tester, med påfølgende lengre testperioder.

En annen begrensning er at vi ofte må vente en stund på testproduktene, slik at testen blir publisert senere enn det som hadde vært gunstig for både oss og brukerene.

 

Jeg tror nok at vi kommer til å beholde de testprosedyrene vi har i dag, både varighetsmessig og kriteriemessig. -Dette for å sikre at testene våre holder det kvalitetsnivået vi ønsker av en skikkelig mobiltest

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...