Gå til innhold

UTROLIG irriterende søke....dings....sak


Anbefalte innlegg

Har greid å installere et slags program (eller hva det nå er) som har overøst skrivebordet mitt med allskens snarveier som Make Money, Casino, Sex, Travel, Investing osv osv. I tillegg bytter det på startsiden min og det dukker opp allskens søkebarpopups i tide og utide (Når jeg starter PCen og hver gang jeg går på nett)

 

Har prøvd å finne proget uten særlig hell, sletta masse filer som er tilbake like herlig neste gang jeg starter PCen. Norton og AdAware finner ingenting.

 

Hva nå?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Last ned Spybot, oppdater det og sjekk. Om det ikke finner noe, kan du sjekke msconfig (tror jeg, og jeg antar at du kjører windows). Om den kjører noen mistenkelige filer, tenker spesielt på .reg filer, så fjerner du disse fra msconfig og deretter søker gjennom disken for å finne dem. Om du fortsatt har problemer vil nok en Format_C (format c:) funke ;).

Lenke til kommentar

spybot fixer den ikke, prøvd. det hender at NAV popper opp å forteller meg at en fil/program prøver å komme ut. Jag søker etter filen, sletter den (ligger i Temp-mappa) men neste gang jeg starter er den der på nytt. Et eller annet sted ligger det et program som styrer og ordner.

 

Sletting av .reg-filer tror jeg ikke jeg tør begi meg ut på.

 

Format_C er mitt navn og ærlig fortjent er det men denne gangen gruer jeg med, har 40GB installert her, kjiperen å installere allt dette på nytt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...