Gå til innhold

Dell Axim - Palm T3 - IPAQ1940. Hvilken ?


gekofix

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Si det... til begge spørsmål!

 

 

Jeg ville gått for Palmen. Jeg har selv en Palm, og er svært fornøyd. Min far har enn Dell PDA, og jeg er overbevist om at Palm OS er bedre. Men de nye PDAene fra dell er ikke dårlige, de ser bra ut og alt det der.

 

T3; det er den som du kan øke skjermen på noe vis? I såfall, jeg ville gått for den!

Lenke til kommentar

Banner kanskje i kirka nå, men jeg har selv en Ipaq 3970. Den har alt som de helt nye har og det går faktisk an å få tak i en brukt for alt mellom 2000-3000 avhengig av utstyr... Den har kanon-skjerm, b.t. , ir, 400mhz-prossessor, 64mb minne osv..... En meget god pda til en fornuftig pris. Jeg kjøpte min brukt på qxl for 2 høvdinger..... :-)

Lenke til kommentar

Ipaq 1940 er et veldig bra kjøp. Yter bedre enn XScale 400 i noen tester også faktisk. 1940 har en Samsung brikke på 266mhz. Den har også innebygget bluetooth. Den får man for under 3000 med SD/MMC kortplass, og den er lite og lett.

 

Ellers er det H2210.

 

 

 

Sjekk prisene på Ipaq modellene på itbutikken.no de er ganske mye billigere enn de andre web butikkene.

Lenke til kommentar

Jeg har tenkt å kjøpe en Dell Axim X3, modellen uten wlan, men med 400 Mhz prosessor, 64 MB ram og rom. Jeg velger den fordi den gir meg mest ytelse for pengene.

 

Hos Dell får jeg X3 uten wlan, tastatur, usb-cradle, skjermbeskyttere (12 stk), bæreveske og et års full garanti (complete care) for under 4000. For modellen med wlan får du denne måneden med gratis sekundært batteri, og samme pakke som nevnt ovenfor for overkant av 4000 (ca. 4300).

 

Sammenlilkner du prisene med de andre modellene med tilsvarende utstyr, så er Dell overlegen. Hvis du absolutt skal ha PalmOS, så må du gjerne betale ekstra for Tungsten T3. Hvis du trenger bluetooth (kan ikke skjønne hva du skulle brukt det til, siden IR fungerer greit), så kan du gå for Compaq. Dell tilbyr bluetooth til X3, men det er ikke standard. Apropos bluetooth, jeg har en Sony Ericsson T610, og synes bluetooth er noe oppskrytte greier, og kan ikke forstå at folk har bruk for det, bortsett fra de som synes det er flott å fortelle at de har bluetooth..... Det er vel en verdi i det og ;)

 

-Caines-

Lenke til kommentar

Jeg har en Tungsten T3, som jeg kjøpte for ca 4000 hos IDEdata. Det er mulig å kjøpe den for 3600 hos Komplett. Jeg vurderte fler modeller - ikke Dell Axim fordi den er klumpete og ikke 1940. Jeg hadde iPAQ2210, Sony Clie og Toshiba e800 som alternativ, men valgte Tungsten pga skjermen - den gir 320x480 pixler, som setter alle 240x320 i skyggen om man trenger å bruke word og exel.

 

Den har en utmerket implementering av blåtann som jeg bruker ofte mot Nokia6310i (email) og mot PC (nettverk) og den har en SD port (som nå holder et 256MB kort). Den eneste svakheten den har, som jeg ser det, er at batteriet er for svakt - det holder ca 4 timer. Der er nok Dell Axim og iPAQ1940 bedre. Jeg tror ipaq har utbyttbart batteri også.

 

Tapwave Zodiac og Sharp Zaurus 760 er også spennende modeller men jeg tror ikke du får dem i Norge.

 

Hvis du vil ha god skjerm - velg TungstenT3 - ellers spiller det ikke så stor rolle. Ytelsen i praksis er den samme for alle tre du nevner. Så lenge det er SD eller CF spiller ikke intern RAM så stor rolle.

 

Jeg bruker også Palm Ultra Thin keyboard (fullsize taster) og det gjør den til en perfekt skrivemaskin for meg. Den har muligheten til MP3 og filmavspilling (og spill og masse annet) for dem som liker sånt.

 

Sjekk: http://www.infosyncworld.com/ , http://www.pdabuyersguide.com/ eller http://www.brighthand.com/ for mer info

Endret av stigh
Lenke til kommentar
Hvor er alle som driver med pda? noe ann. forum eller side jeg ikke har fått med meg ?

Vi lanserer snart nytt forum og layout på www.pdanorway.com.

 

Hvis penger ikke er et tema ville jeg gått for iPAQ h1940, den er den mest sexy maskinen på markedet... Ellers er X5 fortsatt en kjempemaskin til uslåelig pris (har den selv), men det som er det største poenget er jo hva du regner med å bruke maskinen til?

 

Bruke BT, har du WLAN hjemme, brukes som Mp3-spiller, GPS, osv osv... ???

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...