Gå til innhold

ipoden min er nå totalfucket


Anbefalte innlegg

har nå hatt ipoden min i noen uker.. å for et par dager siden begynte den å lage trøbbel.. den svarte tregt en stund, og senere klikket den.. etter å ha vert av et par timer så den ut til å fungere fint.

Så neste dag når jeg skulle prøve ipoden startet jeg den, å spilte noen sanger.. og så klikket den, mitt i en sang sluttet den å spille, og etter å ha slått den av å på gikk alt med sneglefart, og det gamle bildet hang igjen over det nye.

jeg tok da å resettet ipoden min (med meny og play knappen) som de foreslo på siden sin, og skulle trykke alle de runde knappene for å kjøre en scandisk..

men neeeeida, ipod følte ikke for å kjøre noen scandisk, den følte bare for å vise en tåpelig apple logo på skjermen, og nektet å gi respons til noen av mine tastetrykk, og når jeg plugget den i ladestasjonen sto der ikke noe med at den laddet, og den ga heller ikke respons når jeg plugget den til dataen.

 

etter VELDIG mye banning og en lang monolog til ipoden om hvor patetisk å pysete den var begynte den plutselig å funke, da tenkte jeg at jeg skulle formatere hele dritten mens det enda var liv i den, så det gjorde jeg. så skulle jeg rekonfigurere den (noe som jeg ikke fant ut hvordan, så jeg bare reinstalerte programmet) men da plutselig sluttet den å vise noe bilde (annet en den apple logoen som jeg nå har sett litt for mye til) og enda har den ikke vist noe bilde..

 

jeg har nå mest lyst til å kvele en appleansatt, eller sette fyr på ipod bygget..

og jeg er nå FLY FORBANNA av den enkle grunn at jeg brukte 3500 kr på noe som ikke engang tåler å bli pent behandlet i to uker uten at den slutter å funke.

 

noen som har et forslag til noen siste desperate forsøk på å få den til å fungere ?

 

(den ligger nå i skapet, og skal ligge der 24 timer, den skal da vistnokk bli helt utladdet, og kansje fungere igjen)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

meget trist å høre dette, har selv bestilt en ipod for ikke håpe at dette skjer med meg. Men ipoden har noen svakheter da, hvis du brukt den mens du har vært ute når det er mindre enn 0 grader så kan dette være et svar på problemet. Dårlig lading?(skal egentlig ikke ha noe med saken å gjøre) men spekulær deg fram, hva har du gjort med den? Men du har jo garanti(?) da, så får du sikkert en ny

Lenke til kommentar
har brukt den ute med -10 grader.. der er nok feilen, problemet startet jo og da..

men er den ødelagt da eller ?

det er nok kilden til problemet ja. sjekk specs for ipod på www.apple.no hvis du får en ny ipod og stikker ut i kulda, så pakk ipoden i en feit raggsokk eller no :p Men dette er trist, men ipoden er nok ubrukelig etter turen i -10 grader ja. :cry:

 

edit :

 

Krav til driftsmiljø

 

Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

Temperatur ved lagring: -20 til 45° C

Relativ luftfuktighet: 5 til 95 % ikke-kondenserende

Maksimal høyde ved bruk: 3000 m. o. h.

Endret av Jonki
Lenke til kommentar
O Himmel!

 

Det kommer jo helt an på hvor varmt det er rundt selve iPoden. Har du den i innerlomma på vinterjakka di, er det 37 grader der, har du den i sekken eller i en veske eller lignende, blir det fort samme temperatur som omgivelsene.

 

Har brukt iPoden min ute i -20. Det er ikke noe problem det.

Jeg hadde iallefall min i belteklipset under en frakk som blafra opp fra stund til stund pga. været den kvelden, den var ISkald når jeg kom meg inn (displayet var sirup/ikkebevegende).

 

Man hører mange rare hstorier om hva iPod tåler, bl.a. en kis som klemte den i bildøra si (hardt), skulle jo tro de er skuddsikre disse dåsene... :dontgetit: *ta frem mausern*

Lenke til kommentar
vel, jeg har vert veldig snill med min, og den lager jo endel trøbbel fordeom

synst den burde tåle noen minusgrader, de burde jo si fra til oss nordmenn litt bedre  :roll:

Synes jeg også :) Ta en telefon til Apple og informer dem om saken :D Ting som lages for det norske markedet burde tåle noen minusgrader.

Endret av enl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...