Gå til innhold

Sikkerhetskopi av NFSU-plater


Anbefalte innlegg

Heisann!

Jeg har et ærlig og redelig kjøpt eksemplar av NFSU. Jeg kunne tenke meg å ta en sikkerhetskopi av spillet fordi jeg har en sønn på 4 år som også spiller spillet. Han er ikke veldig forsiktig, så jeg er redd han vil ødelegge plata.

Men Nero6 ville ikke kopiere plata! Noen som vet hvorfor? Kan det fikses på noen måte?

 

Lasse

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du kanskje kan gjøre er å legge inn image filen av NFSU så kan du spille av filen med [navn fjernet] senere! Da slipper du å bruke CDen hver gang og slipper eventuelle riper.

Og siden [navn fjernet] støttes av mange spilluviklere tror jeg at jeg holder meg innenfor gamer.no sine retningslinjer når jeg sier dette.... :yes:

Lenke til kommentar
Det du kanskje kan gjøre er å legge inn image filen av NFSU så kan du spille av filen med deamon senere! Da slipper du å bruke CDen hver gang og slipper eventuelle riper.

Og siden deamon støttes av mange spilluviklere tror jeg at jeg holder meg innenfor gamer.no sine retningslinjer når jeg sier dette.... :yes:

I denne tråden ble navnet på det programmet du nevner redigert bort av moderatorer, så jeg tror ikke det er lov å nevne det på dette forumet...

 

 

Får jeg lov å nevne WinISO? Det programmet lager jo bare iso-filer, og det må jo være lov? Da mener jeg at om trådstarter har prøvd å lage isofiler med dette programmet og videre bruke Nero til å brenne det på backup-cd'er...

 

 

 

 

...blir jeg utestengt nå? :no:

Lenke til kommentar

Men for at spillet skal godkjenne image montert på daemontools må du ha image som er helt identisk / inneholder samme informasjon som spille-cd. Har du prøvd ********* ? ****** ? [navn fjernet] kan bruke begge formater.

 

Begge programmer kan også brukes for å lage sikkerhetskopier. Spørsmål er om de er nye nok slik at de tar vare på den informasjon som trengs for å kunne starte spillet.

 

Er ikke sikkerhetskopiering fortsatt lovlig i Norge? :roll:

 

Edit: Jeg vil ikke bli utestengt. Fjernet navn på programmene.

Endret av TST
Lenke til kommentar
hvordan er det mulig å forklarer han hvordan man kopierer spillet uten å nevne at han må bruke programmer som unngår kopisperren? ....(rar setning det der)

Det vet jeg ikke, men det er ikke vårt problem. ;-)

 

Og siden [navn fjernet] støttes av mange spilluviklere tror jeg at jeg holder meg innenfor gamer.no sine retningslinjer når jeg sier dette....

Det er ingen spillutviklere som ønsker at folk skal kunne fly rundt med original-CD-er til venner og bekjente, slik at de får mulighet til å spille det samme spillet uten å eie CD-en. Og det er nettopp det som skjer hvis alle går rundt å forteller hvordan man kan slippe å bruke CD-en.

 

Hvorvidt det er lov å gjøre det for en som eier og har kjøpt produktet er helt irrelevant, så lenge informasjonen som blir levert her i 90% av tilfellene blir brukt til helt andre formål. Videre diskusjon rundt dette tas meg med privat eller til [email protected].

 

Tråd stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...