Gå til innhold

Bærbar til ca. 12 000 kroner, forslag?


TMH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hirr :D

 

En gammel Dell latitude til skolearb. med P3-700mhz eller noe slikt, koster deg max 3 lapper (alt annet er for mye). Så har du 8-9 lapper til å kjøpe grei spillepc utenom.. Skal du ikke bruke laptopen til annet enn skolearbeid kan du like godt dele dette opp :)

Lenke til kommentar
bortsett fra at det kan være greit med litt batteritid på en bærbar til skolebruk da... gamle laptops er jo som kjent vanligvis heller dårligere på dette. og nytt batteri er ganske dyrt...

jeg kjøpte en toshiba laptop for et år sia ellerno, en 650mhz. den hadde helt greit batterid, varte 2 timer ellerno. er ikke alltid så gæli =)

Lenke til kommentar
Har noen et forslag på en bærbar til rundt 12 000 kroner som skal fungere greit til spill som need for speed underground, mest bilspill og strategispill, ikke noe skytespill. Skal brukes mest til skole.. forslag? takk

Jeg hadde lignende "mål" som deg, og samme prisklasse.

Valget mitt ble en CL1557.

Jeg vil anbefale deg å kjøpe en Dell i8600 eller CL50/CL1557. CL50 er gitt mye god kritikk her på forumet, og CL1557 er det ingen som har noe å si noe om enda.

 

Du kan vel alltids se deg rundt i div. webshops (komplet, psdata, mpx etc) så finner du fort PCer til 12k. Da blir det nok en stasjonær CPU og bærbar støvsuger du får.Men du får den samme maskinkraften som en CL50. However, batteritiden vil bli mye mindre med en stasjonær CPU.

 

Men, gjør litt lesing selv også. Ikke bare kom hit og spør. Gjør litt research. Det finnes i 99.9% av tilfellene folk som har hatt samme problemene som deg. Og da finner du mest sannsynlig svar på det også.

 

Tips: www.google.com

Lenke til kommentar

Her er to gode forslag etter min mening:

ECS G551 til 12 995,-

eller

ECS G732 til 11 995,-

Disse prisene er hentet fra multicom.no.

 

Begge vil funke utmerket til ditt bruk (og kanskje mer enn det). ATI Mobility M9 Radeon 9000 takler nye spill som feks NFS:U helt greit, så det burde gå fint.

Men om du skal bruke PCen på skolen, er kanskje G551 det beste valget, da denne bråker litt mindre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...