Jump to content

Naits

Medlemmer
 • Content Count

  677
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei. Vi har fått satt opp en 55" skjerm med en PC i vårt fellesområde, og i den forbindelse lurer jeg på om det er noen som vet om en kurant løsning for å vise frem en nyhetsfeed eller lignende for å bruke den til feks allmenn informasjonsdeling? Dette kan gjerne være et program som kan skrus av/på, fordi skjermen vil naturligvis ellers bli brukt til oppslag i kalender/web osv.
 2. Takk for hyggelig tilbakemelding. :-)
 3. Enslig flue på vårens hvitveis Bildet er fjernet.
 4. Naits

  Epost hosting

  Ikke noe problem. Glad for å kunne hjelpe :-)
 5. Naits

  Epost hosting

  Hei. Det skal være mulig å kun bestille Exchange Online. Se mer her: http://www.microsoft.com/nb-no/office365/buy-exchange-online.aspx Kun Exchange er også litt billigere, og koster 35kr/mnd. Jeg kjenner ikke til noen andre tjenester som tilbyr mer enn 25mb vedlegg pr. epost. Du kan jo istedet evt. legge ved linker til dropbox i eposten?
 6. Naits

  Epost hosting

  Hvis du skal ha kurant eposthosting, så er det etter min mening kun to gode alternativer. Jeg selv bruker gratis Google Apps med mine domener, men siden du er litt over snittet paranoid så kan du jo prøve Office 365? Her finnes ingen gratisløsning, men prisen er heller ikke avskrekkende... Plan P for "forbrukere og gründere" Koster 42kr/mnd (504kr/år) http://www.microsoft.com/nb-no/office365/buy-small-business.aspx Den ville jeg gått for om jeg var deg! Du får jo også en prøveversjon helt gratis, for å se om det funker for deg! PS: Hold deg unna IMAP og POP for alt i verden... Push er fremtiden :-)
 7. Den er helt ny, derfor er det ingen som har den enda. Men jeg snakket med Lowepro sin grossist her i Norge, og de hadde fått den inn på lager nå - men har ikke lagt den ut på sin webside til forhandlere. Så den vil nok komme rimelig snart :-) Jeg har bestilt en til en butikk i Trondheim, slik at jeg får se på den før jeg tar en avgjørelse.
 8. Jeg svarte i en annen tråd med et par eksempler som jeg synes var kurante. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1311771&view=findpost&p=18219170 og https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1311771&view=findpost&p=18219194
 9. For 2500kr tviler jeg ikke på at du kan få kjøpt både sjel, karakter og mer til, men det er ikke alle som liker å bruke så mye penger på ei veske :-)
 10. Denne kan kanskje også være et allright alternativ? Timbuk2 Snoop Messenger Bag $150 + $30 i frakt.
 11. Hei. Jeg ser også etter en god bag som passer til både studier, laptop og dSLR. Ona-baggen er jo helt klart en eksklusiv bag, men 2500kr er noe stivt. Jeg fant at Lowepro nylig har lagd en bag jeg synes ser veldig spennende ut, og som faktisk ser bra ut til vanlig bruk. Lowepro CompuDay Photo 150 Hva synes dere om denne? PS:
 12. Jeg bestillte 5. oktober hos MPX. Venter fremdeles på min. Nikon D7000 Kamerahus, 16.2MP, 3" LCD skjerm, EXPEED 2 prosess 1 stk bestilt til lager (bekreftet) - Forventet sendingsdato 2010-12-07 Så gjenstår det å se om den nå kommer over helga! *Krysse fingre og tær* PS: Venter også på SB-700 fra MPX. Den har derimot ubekreftet dato 10.12.
 13. Hei. Hot pixels er lyse punkter som vises best på svarte bilder og i mørke scener. En måte å fremprovosere hot pixels på er å gjøre som jeg foreslo i posten over. Starte opp liveview i video-modus med linsedekselet på. En annen måte er å ta et lang exposure bilde, uten noise reduction.
 14. Jeg tok en 160-sekunds eksponering her om kvelden, uten Long Exposure Noise Reduction. Da fikk jeg masse hot pixels. Med NR ble det ingenting, men da tar det til gjengjeld dobbelt så lang tid. Har ikke merket noe på video enda, men jeg har merket mye "waves", vet ikke helt hva det kommer av. edit: Lys-bølger kommer visst av filming under 50hz lys med for rask lukker. Takk for svar. Ser du noen hot pixels i live view om du beholder linsedekselet på mens du filmer/tar bilder? Det er visstnok den beste teknikken for å se om man har dette problemet.
×
×
 • Create New...