Gå til innhold

"The west is like a woman to be mounted" - Hvordan migranter ser på vesten


Anbefalte innlegg

Markiii skrev (1 time siden):

Men hvordan? Når vi vet at disse guttene med innvandrerbakgrunn i langt større grad utsettes for vold hjemme og lærer at vold er løsningen, hvordan skal vi kunne sameksistere? Vi må eventuelt bli voldelige og brutale selv. Skal vi begynne å banke barna våre i større grad så de også vokser opp som psykopater, slik at de vet hvordan de skal kjempe hvis noen kødder med dem?

Du krisemaksimerer skikkelig nå synes jeg. Det finnes alltid løsninger, og en slik er å begrense eller stoppe innvandringen til vi får kontroll over det som skjer i våre gater.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
qwerty11 skrev (På 8.5.2024 den 8:59 PM):

Jeg kom over denne på twitter. Her forklarer Gaad Saad hvordan migranter ser på vesten. Klart dersom bare menn hadde stemmerett ville det aldri blitt slik. Dette er dessverre et resultat av at kvinner har vært i flertall blant velgere og er en konsekvens av en kultur blant politikere der de tror at kvinnene er veien til barn og unge.

"The west is like a woman to be mounted". "They view kindness and compassion as weakness".

 

 

Men hvem er denne fyren?

Saad was born in 1964 in Beirut, Lebanon, he is of Lebanese Jewish and Syrian Jewish ancestry.[5] His family fled in October 1975 to Montreal, Quebec, Canada, to escape the Lebanese Civil War.[6] His elder brother, David, is a judoka who competed at the 1976 Summer Olympics.[7] His nephew Ariel Helwani is a mixed martial arts (MMA) journalist.[8]

He obtained a B.Sc. (mathematics and computer science) and M.B.A. from McGill University, and an M.Sc. and Ph.D. from Cornell University.[9]

Saad is an atheist who describes himself as culturally Jewish.[10]

https://en.wikipedia.org/wiki/Gad_Saad


Kildekritikk much? Fyren er jøde. Beskrev han seg selv eller? Han er  jo flyktning selv og høres ut som en egoist. Han av alle burde skjønne hvordan det er å flykte.

Endret av Boing_80
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...