Gå til innhold

Trådløst system for stille alarm


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vil oppgradere et litt utsatt kontormiljø med stille alarm. Systemet må være billig nok til at vi får det innført, noe som betyr trådløst ettersom penger fordufter raskt ved kabling. Systemet trenger en ringeknapp per kontor og en sentral mottaker i resepsjonen der man kan se hvilket kontor som har utløst alarmen. Mottakeren må ha lyd og lys-signal med identifikator av hvilken knapp som er utløst.

Porttelefon-systemer er dyrt fordi de dytter inn allskens tale- og video-funksjoner som vi ikke trenger. Pasientsignalsystemer (som en sånn knapp på sengepostene på sykehus og eldrehjem) er alt for dyrt. Jeg tenker mer i retning av trådløs ringeknapp, bare at det har mange sendere og en mottaker som vet hvilken sender som er utløst.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De nyeste pasientsignalsystemene benytter alarmknapper som bæres med som et armbåndsur eller som et halssmykke. Det følger altså personen og ikke rommet. Ofte er de kombinert med et adgangssystem, f.eks at kun den enkelte pasienten og pleierne har tilgang på vedkommendes rom. Men bare varselsystemet kunne muligens ha fungert uavhengig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...