Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Barneskole, nektet drikkeflaske med saft


^fmj

Anbefalte innlegg

Kan en skole nekte en elev å ha med egen drikkeflaske? Dette har blitt innført på barneskolen der min niese går, det er også saftforbud og diverse forbud når det gjelder matvarer.

Mens på Skolelyst.no selges det diverse produkter som inneholder masse sukker, smoothie og havregrøt med jordbærsaus som er mer dessert enn noe annet.

Jeg har gått på samme skole og det var aldri snakk om slike forbud (kom selvsagt ikke med smågodtpose på skolen), det har kommet ny rektor for en tid tilbake uten relevant utdannelse og det har blitt innført en masse regler. Hvor har det blitt av god gammeldags sunn fornuft? Om jeg hadde hatt en unge som ville ha nugatti på skiven på skolen hadde jeg antakelig gitt dette én gang i uken, er det ikke foreldrenes ansvar å bestemme pålegget til poden? Innenfor rimelighetens grenser selvsagt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ungene mine får Fun Light. Har ikke hørt noe. Hvis de sier noe så kommer jeg til å si at læreren kan ta seg en bolle.

I barnehagen var det ikke lov med saft, det skjønner jeg. På skolen kan de velge mellom melk, smoothie, jordbær eller sjokolade melk til lunsj.

Saften er ikke problemet. Større problem at de har uteskole en gang i uken til og med fjerde eller femte klasse. Jeg husker fortsatt noen av uteskole turene vi hadde på barneskolen, det skjedde svært sjelden og derfor husker jeg dem 35-40 år etter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...