Gå til innhold

Mangler poeng for bachelorgrad


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg sitter med 157 studiepoeng fra USN, men nå kommer jeg meg ikke til en grad.. Jeg snakket med veilederne der og fagene jeg mangler må absolutt følges fysisk, noe som er umulig for meg siden jeg bor i utlandet. Jeg har bestått bachelor oppgaven allerede, men kommer ikke noen vei når jeg snakker med folkene fra USN.. Noen som vet hvordan jeg kan ta de siste skrittene for å sikre meg en grad så jeg slipper å skrive i CV'en at høyeste beståtte utdanning er videregående? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I all enkeltheit så har to to alternativ. Enten så må du ta studiepoenga ved andre utdanningsinstitusjonar og be USN om å godkjenne studiepoenga som grunnlag for å gi deg bachelorgraden. Om du går denne vegen så bør du gjere ein avtale om USN slik at du veit kva USN vil akseptere før du tek andre fag.

Den andre vegen å gå er å ta kontakt med ein anna utdanningsinstitusjon for å få bachelorgraden gjennom den skulen, då må du få den nye skulen til å godkjenne faga og bachelorgraden frå USN.

 

Kor lett eller vanskeleg det er å finne ei ordning kjem mellom anna ann på kva eksakt du mangler. Om du berre treng 23 reine studiepoeng så bør det være ein smal sak å få USN til å godkjenne studiepoeng innan eit par valgfag frå ein anna skule. Litt verre er det dersom du manglar studiepoeng i fagspesifikke emner. Innafor fagspesifikke emner så må oppfylle fagplanen til USN og du får ikkje godkjent studiepoeng som du har dobbelt opp ved at det også var tema i andre fag som du har tatt ved USN.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...